Redactia.ro
Home » Știri » Ce a transmis văduva lui Costel Corduneanu după decesul soțului. Grațiela este mama a trei copii

Ce a transmis văduva lui Costel Corduneanu după decesul soțului. Grațiela este mama a trei copii

Costel și Grațiela Corduneanu.

Comunitatea interlopă din România și-a exprimat tristețea după vestea morții lui Costel Corduneanu, unul dintre liderii unui cunoscut clan, care a încetat din viață recent pe un pat de spital din Târgu Mureș. După ani de probleme de sănătate, Costel Corduneanu a lăsat în urmă o familie îndurerată, inclusiv soția sa, Grațiela, și trei copii.

Mesajul emoționant lansat de Grațiela Corduneanu

Într-un mesaj emoționant postat pe rețelele sociale, Grațiela Corduneanu, cu 20 de ani mai tânără decât soțul ei, a împărtășit durerea pierderii partenerului său de viață. Cei doi au fost căsătoriți timp de 16 ani și și-au oficializat legătura printr-o ceremonie intimă în vara anului 2023. „După atâția ani de iubire, respect și prietenie, ai plecat de lângă mine pentru totdeauna. Dragostea nu va pieri niciodată și știu că ne vom reîntâlni când va sosi momentul meu să mă alătur ție. Te iubesc, dragu meu soț. Domnul să te ocrotească în veșnicie!”, a scris Grațiela pe Facebook, într-un tribut adus memoriei soțului ei.

Mesajul văduvei a fost însoțit de numeroase condoleanțe și omagii din partea prietenilor, cunoștințelor și a membrilor comunității interlope, care au cunoscut și au respectat figura lui Costel Corduneanu. Mulți au comentat despre dedicarea lui față de familie și despre impactul său asupra comunității, remarcând că, în ciuda reputației sale controversate, el a fost un om de familie devotat.

Viața amoroasă a lui Costel Corduneanu

Costel Corduneanu a fost căsătorit de două ori. Despre prima sa soție se știu puține detalii, divorțul lor având loc cu mulți ani în urmă. A doua căsnicie a lui Costel s-a încheiat în 2011, când acesta a fost acuzat că a spionat-o pe fosta sa soție, Alina, suspectând-o de infidelitate. Alina a emigrat în Statele Unite imediat după separare și nu s-a mai întors în România. Procesul de divorț a fost lung și complicat, dar Costel a ieșit învingător, Alina nereușind să obțină partajul bunurilor comune.

Această pierdere tragică lasă în urmă nu doar o familie îndurerată, ci și multe întrebări despre cum va evolua dinamica în cadrul comunității interlope fără una dintre figurile sale marcante. Timpul va arăta cum se vor reașeza lucrurile în acest mediu tensionat și adesea imprevizibil.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: