Redactia.ro
Home » Monden » Ce a vrut să facă Gheorghe Turda de ziua Nicoletei Voicu: ”M-a ispitit de câteva ori gândul”

Ce a vrut să facă Gheorghe Turda de ziua Nicoletei Voicu: ”M-a ispitit de câteva ori gândul”

Scandal între Gheorghe Turda şi Nicoleta Voicu după despărţire

Ce a vrut să facă Gheorghe Turda de ziua Nicoletei Voicu. Artistul (73 de ani) pare că nu a dat-o uitării pe fosta sa iubită, interpreta Nicoleta Voicu, deși s-au despărțit. De altfel, după scandalul legat de apelurile private în miez de noapte și denunțarea lui la poliție de către aceasta, Gheorhe Turda a vrut să facă un gest frumos de ziua naștere a Nicoletei Voicu, care a fost pe data de 1 februarie.

Ce a vrut să facă Gheorghe Turda de ziua Nicoletei Voicu: ”M-a ispitit de câteva ori gândul”

Ce a vrut să facă Gheorghe Turda de ziua Nicoletei Voicu. Artistul încă mai simte fiorii dragostei pentru fosta sa iubită, Nicoleta Voicu, în vârstă de 50 de ani. Chiar dacă l-a denunțat la poliție, în urmă cu câteva zile, considerând că o sună cu număr privat în miez de noapte, Gheorghe Turda recunoaște că a fost ispitit de gândul de o a suna pe Nicoleta Voicu, de ziua sa de naștere, care a avut loc pe 1 februarie, informează playtech.ro.

“M-a ispitit de câteva ori gândul de a o suna şi de a-i spune La Mulţi Ani!, dar l-am abandonat de fiecare dată fiindcă nu ştiu la ce să mă mai aştept. Asta e!, a spus Gheorghe Turda pentru impact.ro.

Gheorghe Turda neagă că el este autorul apelurilor în miez de noapte

În ceea ce privește apelurile în miez de noapte, pentru care Nicoleta Voicu s-a prezentat la poliție și l-a denunțat, crezând că este fostul iubit, Gheorghe Turda, acesta neagă vreo legătură cu subiectul în cauză.

”Povestea aceea cu telefoane date Nicoletei de pe numere necunoscute la miez de noapte sau chiar mai târziu e aberantă, de-a dreptul. Păi, ce om cu mintea întreagă ar face aşa ceva?!”, a mai declarat Gheorghe Turda pentru sursa menționată anterior.

Totuşi, Gheorghe Turda recunoaște că a fost un moment în care şi-a sunat fosta iubită, târziu în noapte, de Revelion, și chiar de două ori. Nicoleta Voicu, însă, nu i-a răspuns, iar cântărețul are o urmă de regret.

“Am sunat-o, recunosc, de două ori pe fosta mea iubită, Nicoleta, în noaptea de Revelion. Am simţit că trebuie să-i spun , dar nu am avut cu cine vorbi. Cine ştie, poate dacă mi-ar fi răspuns, i-aş fi spus mai multe, poate mi-aş fi cerut iertare, că poate am greşit şi eu. Dacă ar fi fost loc de împăcare? Nu ştiu? Orice e posibil în noaptea dintre ani, ştim cu toţii cum e! Dar acum e prea târziu!”, a mai explicat Gheorghe Turda pentru impact.ro.

De asemenea, Gheorghe Turda crede despre Nicoleta Voicu că: ”păcat că femeia asta nu a avut mintea necesară sau cum se spune prin popor, nu are toate ţiglele pe casă!”. Și, deși are 73 de an, Gheorghe Turda încă se simte în formă. ”Mă ţin încă balamalele şi nu mă fac de ruşine nici sufleteşte, nici trupeşte!”

Toate aceste afirmații vin la câteva zile, după ce Nicoleta Voicu spunea la Antena Stars că se îndreaptă către poliție, deoarece este sunată, din nou, la 12 noaptea, de către Gheorghe Turda, crede ea.

„Sunt în drum spre poliție pentru că s-au reluat acele apeluri la 12 noaptea, imediat după emisiunea de la Antena Stars și nu sunt coincidențe pentru că eu am salvat toate numerele care mă sunau. Nu știu ce se ascunde în spatele acestor apeluri, mai ales că orele nu sunt deloc de bun simț. Sunt blocate numerele respective, adică sunt aceleași persoane”, a spus Nicoleta Voicu, la Antena Stars.

Ea este de părere că Gheorghe Turda ar fi făptașul deoarece apelurile au survenit, după ce ea a răspuns acuzațiilor lui, la același post TV, potrivit cărora a stat cu el pentru bani.

”Teroarea asta o trăiesc de doi ani. Coincidență nu poate să fie pentru că vin doar când apar pe acest subiect.(…) E veșnic îndrăgostit, cred că sunt muza vieții lui. Nu mai am alte explicații din moment ce el nu mă poate scoate din mintea lui. E îndrăgostit. Dacă la 12 noaptea te gândești la persoana de care te-ai despărțit”, a explicat artista.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: