Redactia.ro
Home » TV » Ce afaceri are Dragoș Petrescu, investitor la emisiunea Imperiul Leilor, de pe Pro TV

Ce afaceri are Dragoș Petrescu, investitor la emisiunea Imperiul Leilor, de pe Pro TV

Dragoș Petrescu

Dragoș Petrescu este unul dintre membrii juriului și al investitorilor care face parte din echipa de la Imperiul Leilor, emisiunea de la Pro TV.

Ce afaceri are Dragoș Petrescu. Cu ce se ocupă acesta

Dragoș Petrescu a revenit și în al doilea sezon al emisiunii Imperiul Leilor. Acesta este conducătorul celei mai mari rețele de restaurante din România, City Grill, care este ți în primele locuri din Capitală.

Acesta a început o afacere din anii 90, iar curând aceasta a ajuns departe, iar acum aceasta o valoare de piață imensă.

„Dragoș Petrescu și-a descoperit vocația pentru afaceri în anii ‘90, atunci când România nu știa ce înseamnă antreprenoriat. A vândut ziare pe treptele Universității la Revoluție, însă a studiat foarte mult în țară și-n străinătate, la universități de prestigiu, iar acum a ajuns să conducă cea mai mare rețea de restaurante din România: grupul City Grill și unul din primii 5 jucători de pe piața de delivery din Capitală – City Grill Delivery”, se arată pe site-ul Pro TV.

„Sigur nu aș avea curajul. Cred că pentru a putea conduce o companie este nevoie de școala vieții, mai degrabă decât de o școală academică. Și eu am experimentat foarte multe școli, de diverse tipuri, dar cele mai importante au fost școlile de viață, de real work”, spune acesta.

De ce a revenit Dragoș Petrescu la această emisiune

Dragoș Petrescu spune că această perioadă, de pandemie, este cea în care se vede cu adevărat cine este pregătit pentru domeniul afacerilor.

”Traversăm o perioadă dificilă, dar ce m-a determinat să accept să intru în sezonul 2 a fost dorința mea de a ajuta antreprenorii, de a-i inspira, de a-i convinge că meseria de antreprenor nu este una rușinoasă sau nesigură.

Evident, există un risc, însă în situația în care reușești și poți avea un sprijin, și nu neaparat material, ci unul de mentorat de la oricare din leii din panel, acest lucru te poate ajuta să reușești. Acesta este principalul motiv pentru care sunt aici”, a spus acesta.

„În acest an am învățat cât de importantă este modestia și cât de ușor poți să ajungi de sus jos și înapoi. Așa este viața în antreprenoriat: nu știm cum și în ce fel vor veni provocările. Important e să consolidezi compania, să fii echilibrat în decizii, să acționezi rapid, în așa fel încât să depășești aceste provocări.

Câștigătorii se vor vedea la finalul pandemiei, atunci se va vedea și cine a fost suficient de bine pregătit. E extrem de important să descoperi oportunitate aflată în spatele oricărei crize și să beneficiezi de ea pentru a-ți mări cota de piață în fața competitorilor tăi”, a mai spus el.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: