Redactia.ro
Home » Monden » Ce are tatuat Antonia între sâni. Fanii au rămas șocați

Ce are tatuat Antonia între sâni. Fanii au rămas șocați

Alex  Velea a arătat, de curând, fanilor ce tatuaj are Antonia între sâni. Aceștia au rămas suprinși când au văzut.

Ce tatuaj are Antonia între sâni

Antonia este una dintre cele mai frumoase artiste de la noi din țară. Formele ei sunt unele apetisante, iar Alex Velea nu se sfiește să i le arate. S-a întâmplat de curând, când Alex Velea a postat pe Instagram o poză cu tatuajul dintre sânii cântăreței, potrivit Spynews.

Mai exact, Alex Velea a arătat fanilor că Antonia are tatuată între sâni, data lui de naștere, 13. Este cifra 13, data de naștere a lui Alex Velea, îmi poartă noroc”, a spus chiar Antonia.

Și Mario Fresh are tatuată data de naștere a lui Alex Velea

Nu doar Antonia, ci și Mario Fresh are tatuată data de naștere a lui Alex Velea.  Acesta a dezvăluit în cadrul emisiunii ”La Măruț” că are tatuată pe deget cifra 13.

”Este data lui Alex Velea, cel care m-a sustinut și cel care a crezut de la inceput în mine și pe care îl iubesc foarte mult și o să fie aici mereu și acum tot în sufletul meu este, orice ar fi adică nu pleacă de acolo.”a răspuns Mario Fresh.

A avut Antonia coronavirus?

Zilele acestea Antonia și-a uimit fanii printr-o postare. Ea a se bucura de razele soarelui într-o fotografie la care a scris: When you finally get out the house after 14 days! I feel like a freakin vampire (n.r.: Când, în sfârșit, ieși din casă după 14 zile! Mă simt ca un vampir ciudat)!!!”a scris Antonia în dreptul fotografiei.

Din aceasta, reiese că a stat 14 zile în izolare pentru a se vindeca de coronavirus.

Antonia, implicată în scandalul dintre Alex Velea cu Lino și Mario

Antonia și Alex Velea au precizat că lui Mario și lui Lino li s-au urcat succesul la cap. Totul a pornit de la faptul că Lino și Mario au vrut să aibă proiecte muzicale care contravin lui Alex Velea. Acesta a explicat pe canalul său de youtube cum stau, de fapt, lucrurile:

“De ce nu mai sunt Lino şi Mario Fresh la Golden Boy Society, hai să vă povestesc! (…) Punctul culminant a fost atunci când ei au încercat să mă forţeze să fac parte din anumite proiecte de ale lor în care eu nu am crezut, puteam să mă opun din punct de vedere contractual, dar nu am făcut-o, piesele s-au lansat, iar eu mi-am dat seama că drumul nostru împreună nu mai poate continua. Nu cred în dragostea făcută cu sila, deşi repet, contractual ei încă au nişte obligaţii faţă de mine. De azi înainte, nu mai au! Sunt liberi de contract, băieţi să fiţi fericiţi! Nu vreau să vă urăsc, vă iubesc. Dacă ar fi să mai fac încă o dată treaba asta, aş face-o la fel. Recunosc, sunt puţin dezamăgit, dar asta e viaţa. Multă Baftă!”, a spus Alex Velea.

În replică, Mario Fresh a declarat în emisiunea ”La Măruță”, că a avut parte de prieteni care l-au dezamăgit.

„Prietenia înseamnă atunci când începi să cunoști un om atât de bine încât să te înțelegi cu el doar prin priviri și să ai încredere în acel om deplin, o încredere deplină și sută la sută pot să spun. Este cam greu să ai o prietenie adevărată cu cineva. Eu am fost în ultima perioadă dezamăgit de foarte multe persoane.

Niște prieteni m-au părăsit chiar foarte recent și este foarte dureros când îi pierzi și nu știi cum să te detașezi de ei pentru că erai obișnuit să fii doar cu ei, zi de zi, oră e oră și la un moment dat te sună și își spun că ei nu mai vor să fie în viața ta și te sochează. De aceea trebuie să fii foarte atent la ceea ce înseamnă o prietenie și cum îți alegi prietenii și cât de tare te expui în fața lor și te dedici și spui pentru că s-ar putea după aceea să te doară”, a spus Mario Fresh.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: