Redactia.ro
Home » Monden » Ce are tatuat pe piept soțul Adelinei Pestrițu? Virgil Șteblea a luat decizia înainte de nunta cu vedeta

Ce are tatuat pe piept soțul Adelinei Pestrițu? Virgil Șteblea a luat decizia înainte de nunta cu vedeta

GALERIE FOTO (7) Adelina Pestritu si Virgil Steblea

Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea sunt împreună de trei ani și au împreună o fetiță. Cei doi și-au declarat dragoste ori de câte ori au ocazia, iar soțul său a decis să-i demonstreze cât de mult o iubește. Așadar, Virgil și-a tatuat chipul soției sale pe piept.

Ce are tatuat pe piept soțul Adelinei Pestrițu? Virgil Șteblea a luat decizia înainte de nunta cu vedeta

Adelina Pestrițu, în vârstă de 33 de ani și-a găsit sufletul pereche, după mult timp în care a încercat să-și facă o familie cu diferite personalități din showbiz-ul românesc. Ei bine, aceasta și-a găsit fericirea în brațele lui Virgil Șteblea. Cei doi trăiesc o poveste de dragoste frumoasă, această fiind intensificată de venirea fetiței lor pe lume, Zenaida.

În 2017, Virgil i-a demonstrat soției sale că o iubește. Acesta și-a tatual chipul Adelinei pe piept. Într-un interviu acordat pentru Viva.ro, Adelina a povestit cum a reacționat când a văzut tatuajul soțului său. „El şi-a tatuat portretul meu pe piept. avem o mantră pe care ne-am tatuat-o amândoi şi are semnul Yng şi Yang pe pumn, aici pe mână şi mai sus mâna pe care am ieşit noi prima dată şi iniţialele mele. Când şi-a tatuat portretul am fost impresionată şi nu neapărat că asta nu ar fi nu exită dovezi de iubire. Nu avem o astfel de mentalitate, dar nu poţi să nu te bucuri când partenerul tău vrea să te aibă, te are sub piele, în inimă, dar să te aibă şi desenată”, a declarat Adelina. De asemenea, pe degetul inelar, unde are inelul de logodnă, Adelina și-a tatuat inițialele soțului ei, SV.

Adelina Pestrițu a fost desemnată cel mai bun influencer din România

În 2019, Adelina Pestrițu a fost desemnată cel mai bun influencer din România la Gala Peoples Choice 2019 din America. Aceasta a fost susținută de soțul ei, Virgil Șteblea, fiind mândru de succesul soției sale.

Deși puțini știu, Vrigil a devenit fotograful personal al vedetei. Acesta este cel care se ocupă de fotografiile ei. Motiv pentru care a ținut să-i mulțumească după ce a luat premiul cel mare. „El mă ajută să fac acest content care ajunge la inimile oamenilor care mă urmăresc, el mă ajută să fac filmări, poze, are răbdare cu mine, este înțelegător și asta mă face să fiu naturală, să le prezint oamenilor viața exact așa cum este ea, fără să fiu stresată de un soț care cere încontinuu atenție„,a spus Adelina.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: