Redactia.ro
Home » Știri » Ce au arătat autopsiile celor doi muncitori uciși la Onești. Cauzele morții victimelor

Ce au arătat autopsiile celor doi muncitori uciși la Onești. Cauzele morții victimelor

GALERIE FOTO (2) Ce au arătat autopsiile celor doi muncitori uciși la Onești

Ce au arătat autopsiile celor doi muncitori uciși la Onești. Medicii legiști au făcut publice autopsiile celor doi muncitori uciși în apartamentul din Onești. Conform specialiștilor, cei doi electricieni au murit în chinuri.

Ce au arătat autopsiile celor doi muncitori uciși la Onești. Cauzele morții victimelor

Ce au arătat autopsiile celor doi muncitori uciși la Onești. Noi informații apar în cazul de la Onești. Medicii legiști au făcut publice autopsiile celor doi angajați uciși cu sânge rece în apartamentul din Onești. Conform autopsiilor celor doi bărbați, aceștia au murit în chinuri, din cauza șocului hemoragic având multiple plăgi înjunghiate în zona cavității toracice. Agresorul a folosit un cuțit extrem de ascuțit, cu o lamă de 40 de centimetri. Potrivit primelor informații, unul dintre bărbați a suferit o hemoragie internă, iar celălalt, hemorație externă.

Gheorghe Moroșan se afla împreună cu soția sa la vecinii de la etajul 4, iar un etaj mai jos se aflau cei doi electricieni care au fost trimiși de compania la care lucrau să facă unele modificări. În acel moment, vecinul i-a spus bărbatului în vârstă d 58 de ani că în fostul său apartamentul se află doi bărbați, moment în care acesta s-a dus nervos la ei. Atunci, bărbatul a scos cuțitul și i-a amenințat pe cei doi angajați, după care aceștia au acceptat să coopereze cu agresorul. La scurt timp, Gheorghe Moroșan a sunat la 112 pentru a anunțat că are doi ostatici și a cerut să negocieze cu autoritățile.

Mai multe echipaje au ajuns la fața locului, dar negociatorul a reușit să vină abia după 2 ore. Deși totul părea să se rezolve, agresorul a clacat și a înjunghiat victimele mortal, iar la scurt timp o echipa de intervenție a intrat peste ele și l-a împușcat de nouă ori. Agresorul a fost transportat la spital și a fost operat de urgență. În prezent, bărbatul se află în afara oricărui pericol și urmează să fie audit de anchetatori.

Cine erau victimele de la Onești

Victimele agresorului din Onești sunt doi electricieni trimiși de firma unde lucrau pentru a face reparații la apartamentul din Onești. Silviu Iștoan, în vârstă de 36 de ani și Dan Patatu, de 55 de ani au fost cei doi muncitori luați ostatici de Gheorghe Moroșan, și ulterior uciși. Conform apropiaților victimelor, Silviu rămăsese orfan de mamă la vârsta de 3 ani, fiind crescut doar de tatăl lui care a încercat să-i ofere multă dragoste. Primăria Onești a anunțat, marți, că se va vota în Consiliul Local un proiect de acordare a unor ajutoare de urgență pentru familiile celor doi bărbați uciși.

Dan Patatu, 55 de ani și Silviu Istoan, 36 de ani

Pe pagina de Facebook a lui Silviu sunt postate numeroase fotografii cu el în care apare alături de prietenii săi. Din postările sale putem deduce că bărbatul nu era căsătorit și nu avea copii. Mai mult, pe pagina sa de socializare este scris un text de-a lui Albert Einstein:”Două lucruri sunt infinite, universul și prostia, însă nu sunt sigur despre primul„. Autoritățile au arestatat-o preventiv pe soția agresorului, pentru 30 de zile, fiind suspectă de complicitate.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: