Redactia.ro
Home » Monden » Ce au decis procurorii față de agresoarea Mirelei Vaida: ”Nu am cuvinte să-mi exprim indignarea”

Ce au decis procurorii față de agresoarea Mirelei Vaida: ”Nu am cuvinte să-mi exprim indignarea”

Mirela Vaida, atacata de o femei dezbracata, in emisiune

La aproape o lună după ce Mirela Vaida a fost atacată cu un bolovan în direct, procurorii au luat o decizie față de agresoarea prezentatoarei. Mirela Vaida este indignată.

Ce au decis procurorii față de agresoarea Mirelei Vaida: ”Nu am cuvinte să-mi exprim indignarea”

Mirela Vaida este indignată de decizia procurorilor în cazul femeii care a atacat-o cu un bolovan, chiar în direct. Prezentatoarea nu-și explică cum aceștia au decis să schimbe acuzațiile de omor în distrugere și ultraj contra bunelor moravuri, informează Ciao.ro

Mirela Vaida precizează că și-a pierdut încrederea în autorități în urma deciziei luate de procurori, dar și că se simte în pericol.

„Nu am cuvinte să-mi exprim indignarea, frustrarea, teama cu care trăiesc din acel moment. Se face o lună de la atac şi acele femei poate sunt chiar libere. Dar nu am ce să cer unor femei bolnave, fără adăpost. Am ce să cer unor procurori care sunt plătiţi de noi ca să ne apere, care nu ştiu să-şi facă datoria sau nu văd acest pericol iminent pe care eu îl văd. Sunt revoltată, mai ales că sunt jurist de profesie. Mă simt în pericol în acest moment şi sunt indignată (…)Am trăit o ameninţare legată de viaţa mea, s-a întâmplat în direct dintr-o breşă de securitate a echipei de pază. Femeia a venit cu patru bolovani de câte trei kilograme. Ea nu ştiu dacă va răspunde penal sau nu, aşteptăm încă expertiza de la IML. Cum poate procurorul să spună că este numai distrugere de bunuri şi ultraj contar bunelor moravuri? Practic, procurorul ne spune cu subiect şi predicat, într-o ţară a UE, că putem oricând să dăm cu bolovani în cap pe stradă, că nu te las până nu te omor, că dacă faci aceleaşi lucruri nu răspunzi penal. Cel puţin asta înţeleg eu din ce spune procurorul în ordonanţă. Asta mă face să nu mai am încredere în sistemul românesc de justiţie”, a spus Mirela Vaida la Antena 3.

Mirela Vaida, urmărită în trafic

Mirela Vaida a mai dezvăluit că a fost urmărită în trafic, într-o zi, de către o anumită persoană. Totodată, prezentatoarea a făcut publice mesajele de amenințare pe care le-a primit pe youtube, de la o persoană care se intitula Magdalena Șerban.

„Astăzi o să fac publice mesajele pe care le-am primit pe YouTube la diversele mele vlogguri de la o persoană care se intitulează Magdalena Șerban. Vă avertizez că imaginile și informațiile vă pot afecta emoțional!”, a spus Mirela Vaida în urmă cu o zi în emisiunea pe care o prezintă, ”Acces Direct”.

Ce mesaje de amenințare a primit Mirela Vaida

„Hai că vezi tu în 16 ani / Din cauza ta am avut reacțiile alea violente la Jilava, să vezi tu…cu ziua în care te-ai născut, de nu te zdrobesc în bătaie până la oase / Abia aștept să ne întâlnim după ce voi fi eliberată”, sunt o parte din mesajele pe care prezentatoarea TV le-a primit.