Redactia.ro
Home » Știri » Ce avea Cătălin Cherecheș asupra lui atunci când a fost prins de polițiștii bavarezi? Primarul din Baia Mare ar fi încercat să fugă de autoritățile din Germania

Ce avea Cătălin Cherecheș asupra lui atunci când a fost prins de polițiștii bavarezi? Primarul din Baia Mare ar fi încercat să fugă de autoritățile din Germania

Ce avea Cătălin Cherecheș asupra lui atunci când a fost prins de polițiștii bavarezi? Primarul din Baia Mare ar fi încercat să fugă de autoritățile din Germania. Iată detaliile!

Primarul din Baia Mare ar fi încercat să fugă de autoritățile din Germania

După cinci zile de la emiterea mandatului de arestare internațională, Cătălin Cherecheș, fostul primar al orașului Baia Mare, a fost prins în Germania de către polițiștii bavarezi. Cu toate că se aștepta acest moment, edilul a încercat să se sustragă arestării și să fugă de autoritățile germane, dar planurile sale s-au destrămat atunci când a realizat că și în străinătate este pe urmele sale.

Cazul lui Cătălin Cherecheș a captat atenția publicului în România și a stârnit interesul în media internațională, dat fiind că acesta a fost condamnat definitiv la o pedeapsă de cinci ani de închisoare și ulterior a fugit din țară pentru a se sustrage justiției. Prinderea sa în Germania a ridicat numeroase întrebări cu privire la circumstanțele acestei capturări și la ceea ce avea asupra sa în momentul prinderii.

Polițiștii bavarezi au considerat posibilitatea ca Cătălin Cherecheș să fi avut în plan să părăsească Germania și să se îndrepte spre Italia, având asupra sa o carte de identitate valabilă în peninsulă.

Ce avea Cătălin Cherecheș asupra lui atunci când a fost prins de polițiștii bavarezi

În momentul arestării, Cherecheș avea la el mai multe documente, inclusiv un buletin din România și o legitimă de parlamentar expirată din 2012. De asemenea, deținea și o legitimă pentru cadre militare în rezervă. Aceste documente ridică întrebări cu privire la posibilele sale intenții și planuri de viitor.

În plus față de documente, polițiștii au descoperit asupra lui Cătălin Cherecheș și o sumă de 3.265 de euro, care reprezintă doar o mică parte din suma totală de bani pe care se presupune că o avea ascunsă în Germania. Acest aspect alimentează speculațiile cu privire la resursele financiare pe care le-ar fi avut la dispoziție pentru a se asigura că fuge de condamnare.

Aproape întreaga sa avere se afla în Germania

Un alt element interesant descoperit de autorități este faptul că, în toți acești ani, aproape întreaga sa avere se afla în Germania, ceea ce sugerează că acesta ar fi avut legături strânse cu această țară. Cu toate acestea, el părea să aibă și planuri de a-și cumpăra o casă în Italia, ceea ce ridică întrebări cu privire la destinațiile sale și la modul în care și-a gestionat averea.

În prezent, Cătălin Cherecheș se află în custodia autorităților germane, iar viitorul său este incert. El va trebui să se prezinte în fața magistraților germani pentru a decide dacă va accepta extrădarea și predarea autorităților din România sau dacă va refuza extrădarea, caz în care instanța germană va judeca cazul său. Această a doua variantă ar putea implica o așteptare mai lungă, de până la jumătate de an, înainte ca decizia finală să fie luată.

 

Sursa foto: Playtech.ro

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: