Redactia.ro
Home » Monden » Ce avere are Andreea Bănică. Cu ce se ocupă soțul artistei

Ce avere are Andreea Bănică. Cu ce se ocupă soțul artistei

GALERIE FOTO (7) Ce avere are Andreea Bănică.

Ce avere are Andreea Bănică. Andreea Bănică este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, iar talentul său este apreciat de toți românii. Blondina este căsătorită cu Lucian Mitrea de mai bine de 12 ani, fiind unul dintre cele mai consolidate cupluri din showbiz. Cei doi au stil de viață foarte costisitor, ceea ce înseamnă că Andreea și Lucian au o situație financiară destul de bună.

Ce avere are Andreea Bănică. Cu ce se ocupă soțul artistei

Ce avere are Andreea Bănică. Andreea Bănică este considerată una dintre cele mai frumoase și talentate artiste din showbiz-ul românesc, având mii de fani care o urmăresc zi de zi pe rețelele de socializare. Ce avere are Andreea Bănică. Artista trăiește o poveste de dragoste alături de Lucian Mitrea, fiind căsătoriți de aproape 12 ani, fiind unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc. Ceea ce putem spune este faptul că cei doi nu se pot plânge de lipsa banilor, având în vedere că au cheltuiri costisitoare. Dacă la început aceștia făceau bani din muzică, pentru că Lucian era impresarul blondinei, în ultimii ani, Andreea Bănică și soțul său au deschis o afacere imobiliară.

Lucian Mitrea a avut o idee excepțională când a decis să investeascî câștigurile din impresariat în imobile, în prezent fiind unul dintre cei mai importanți dezvoltatori imobiliari din Ilfov. Pentru că are un succes incredibil în afacerea sa, Mitrea a decis să nu o mai reprezinte pe soția sa. Conform Libertatea.ro, Lucian și Andreea Bănică dețin mai multe proprietăți în Eforie Sud, acolo unde au copilărit, au două apartamente în centrul Bucureștiului și o casă mare, în care locuiesc împreună cu cei doi copii, Noah și Sofia, în Ilfov. În zona în care se afla locuința lor, Lucian a ridicat un ansamblu de blocuri. Așadar, artista poate renunța oricând la muzică pentru că nu ar duce lipsă de nimic.

Drama Andreei Bănică

Andreea Bănică, în vârstă de 40 de ani a avut noroc atât pe plan profesional, cât și pe plan sentimental, având o carieră de succes și o familie minunată. În ciuda acestui fapt, Andreea Bănică trăiește o adevărată dramă. Artista și-a pierdut ambii părinți, la un interval de doar doi ani.

Andreea a copilărit în Eforie Sud, într-o familie modestă, dar cu părinți centrați pe educația celor două fiice ale sale. Din nefericire, aceștia nu și-au putut ajuta copiii prea mult timp. Andreea Bănică și-a pierdut ambii părinți la vârsta de 20 de ani, când tatăl său a murit într-un accident stupid. „Tatăl meu a murit subit, probabil băuse ceva, s-a certat cu un vecin şi s-a lovit de o bordură. Asistenta nu a vrut să-l ia la spital fiindcă a spus că băuse. Nu am spus asta nimănui. Cred că de asta a murit, fiindcă nu a fost ajutat. Trăiesc cu impresia că ar fi putut să fie în viaţă’, a declarat Andreea Bănică.

La câteva luni după moartea tatălui său, vedeta și-a pierdut și bunicul, iar după doi ani, mama sa a murit după ce s-a luptat ani de zile cu o boală cruntă, cancer esofagian. ‘Mama a murit când eu eram pe scenă. Managerul meu de atunci a primit vestea că mama a murit, m-a lăsat să-mi termin concertul, m-a luat deoparte, lumea trăgea de mine pentru autografe. În momentul acela m-a bufnit plânsul, m-au luat pe sus şi m-au dus la spital‘,a povestit în urmă cu câțiva ani vedeta.

Parintii Andreei Banica
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: