Redactia.ro
Home » Monden » Ce bacșiș generos i-a dat fiica lui Gigi Becali unui om nevoiaș!

Ce bacșiș generos i-a dat fiica lui Gigi Becali unui om nevoiaș!

GALERIE FOTO (2)

 Fiica multimilionarului din Pipera, Gigi Becali, îi ajută pe cei nevoiași, asemeni tatălui ei. Paparazzi au surprins-o cum i-a dăruit o sumă generoasă unei persoane.

Alexandra Becali, darnică asemeni tatălui ei

Fiica multimilionarului Gigi Becali nu se zgârcește la bani. Alexandra Becali pare la fel de darnică precum tatăl ei, cunoscut pentru sumele generoase pe care le-a împărțit, de-a lungul timpului, oamenilor săraci. Astfel a fost surprinsă de paparazzi și fata lui cea mijlocie, care a scos din buzunar o bancnotă valoroasă, pentru un nevoiaș, informează cancan.ro.

Îmbrăcată lejer, dar fashion, totodată, într-o haină de blană, asortată cu un compleu sport, în ton cu culorile toamnei și o pereche de pantofi sport, de brand, Alexandra Becali a ieșit din bolidul ei de lux și s-a dus să își ia o cafea.

Foto: Cancan.ro

După ce și-a cumpărat o cafea, fără mască de protecție, însă, Alexandra a fost supusă unui test de ajutor. De îndată ce s-a urcat la volanul mașinii sale scumpe, un nevoiaș s-a apropiat de geamul autoturismului. Alexandra i-a înmânat o bancnotă de 50 de lei, o sumă care nu este dată oricând unui cerșetor.

Foto: Cancan.ro

Despre Alexandra Becali

Alexandra Becali este fiica mijlocie a lui Gigi Becali. Are 24 de ani și este pasionată de modă, fapt explicat de una dintre pozele de mai sus. De altfel, este surprinsă mai mereu la volanul bolizilor de lux. În luna mai a acestui an, ea fost văzut cum conducea un  Bentley Continental GT W12 First Edition Convertible, estimat la 300.000 de euro.

Foto: Cancan.ro

La nunta surorii sale a impresionat cu o rochie cu motive tradiționale machedonești, accesorizată foarte rafinat. Acum câteva luni, în vară, ea s-a distrat la mare pe melodiile lui Jador. A mers în club unde s-a distrat până dimineață. La momentul respectiv a purtat o rochie albă care îi scotea bronzul în evidență. Fata cea mijlocie a patronului FCSB nu s-a sfiit să arate și urmăritorilor ei cum se distrează. Ea a postat o imagine în care ciocnea un shot cu amicii.

Alexandra Becali este studentă la Drept și mai are două surori. Teodora, cea mai mare dintre surori,  care s-a căsătorit anul trecu și Cristina, mezina familiei, care abia a devenit majoră. Gigi Becali nu a mers la petrecerea ei, deoarece este un om axat pe biserică.

”Fata mea a făcut 18 ani. Și mi-a cerut să meargă undeva să se distreze. Eu nu m-am dus. S-au dus soția și fetele mele. Le-am zis «Distrați-vă și cheltuiți cât vreți». Pe mine mă interesează doar Biserica. Vreau să îmi aranjez fetele, nepoții, le las averea mea și o să plec în munți, mă călugăresc. O să veniți să-mi luați interviuri prin codrii în care mă voi afla”, a spus Gigi Becali la România TV.

De altfel, Teodora nu a devenit doar soție, ci și mamă. A născut o fetiță de care Gigi Becali este tare mândru. ”Seamănă cu mine. De la 8 dimineața când eram la biserică, și până când a născut, pe la prânz, am fost în lacrimi și m-am rugat să nască fata bine”, a spus emoționat Gigi Becali, la România TV.

Atât de bucuros era patronul FCSB că fata sa cea mare a adus un copil pe lume, încât nimic nu-l mai interesa, nici fotbalul măcar. „Tată, sunt prea bucuros ca să mă mai intereseze fotbalul sau altceva acum. Să fie toată lumea sănătoasă. Vreau ca toată lumea să fie la fel de fericită cum sunt eu acum”, a mai spus Gigi Becali.

Teodora Becali, fata cea mare a lui Becali, este căsătorită cu Mihai Mincu din toamna lui 2019.