Redactia.ro
Home » Monden » Ce boală i-au descoperit medicii Paulei Chirilă, după ce a ajuns de urgență la spital

Ce boală i-au descoperit medicii Paulei Chirilă, după ce a ajuns de urgență la spital

Paula Chirila

Ce boală i-au descoperit medicii Paulei Chirilă. Actrița a dezvăluit ce diagnostic a primit din partea doctorilor, după ce a fost transportată de urgență la spital, chiar din platoul emisiunii Xtra Night Show, acuzând dureri abdominale.

Ce boală i-au descoperit medicii Paulei Chirilă

Ce boală i-au descoperit medicii Paulei Chirilă. Actrița Paula Chirilă a avut parte de clipe cumplite, noaptea trecută. Încă de la începutul emisiunii Xtra Night Show, ea a acuzat dureri abdominale, fiind mai târziu transportată la Urgențe, de către o ambulanță. Acum se simte mai bine și a dezvăluit ce diagnostic a primit din partea doctorilor, informează  Spynews.

Paula Chirilă nu a primit vești bune. Ea a aflat că are o  dispepsie ulceroasă, care a apărut din cauza unor medicamente pe care le ia împotriva herniei de disc acutizată. Actrița a mărturist că se confruntă cu un început de ulcer și acum trebuie să țină regim. Până la 4 dimineața a stat sub perfuzii și sub supravegherea cadrelor medicale.

„Am stat pana pe la 4 dimineața. Am stat în perfuzii, sub observații. E un început de ulcer. Dispepsie ulceroasă se numește, trebuie să țin regim. Am luat tot felul de pastile pentru durerile cauzate de hernia de disc. Mi s-a spus să nu mai fac așa ceva”, a declarat Paula Chirilă, la Xtra Night Show.

Cum a aflat Paula Chirilă că are hernie de disc

Totul s-a întâmplat, anul trecut, odată cu începerea pandemiei și când ne aflam în carantină. Aflându-se prin casă, Paula Chirilă a decis să mai facă unele schimbări și a început să mute de una singură mobila. La câteva ore s-a trezit cu o durere pe spate care a imobilizat-o timp de două ore. Nu putea să se miște deloc și chiar nu putea respira și mânca.

„Îmi beam cafeaua dimineața și m-a tăiat ceva pe la șale. Am stat nemișcată două ore, în aceeași poziție, pentru că nu mă puteam mișca. Nu puteam să mă întind să iau telefonul. Am vorbit cu medici la telefon, mi-au spus ce am. S-au tasat niște chestii. A prins un pachet de nervi și atât a fost. A fost foarte urât. Nu puteam respira, nu puteam mânca, nu puteam dormi, nu puteam să mă mișc de pe o parte pe alta, a fost absolut sinistru”, a mai dezvăluit Paula, invitată la emisiunea Xtra Night Show.

Paula Chirilă, momente grele în viață

Într-un interviu pentru Antena Stars, actrița a povestit despre momentele grele din viața sa, despre cum se chinuia să-și plătească chiria din salariul mic pe care îl lua la început de carieră.  Paula Chirilă a trecut și prin momente când nu avea ce să mănânce.

Am făcut și foamea când eram actriță debutantă. Aveam 600 de lei salariu, angajată la Oradea. Două săptămâni am mâncat slănină și niște usturoi, rămâsese o bucată de slănină în frigider, de la colega mea de garsonieră. (…) Câtă slănină să mănânci?!”, a povestit Paula Chirilă, la Antena Stars.

Părinții săi nu-și permiteau să o ajute financiar, mai ales că tatăl ei era un om violent și cu dependență de alcool.

„Nu aveau! Și mi-era rușine să o sun pe mama și să văd că nu are bani să-mi trimită. Știam că nu are. Tata era șomer (…), i-a plăcut cu băuturica și asta nu a adus foarte multă fericire în familie. (Copilăria) a fost și frumoasă, dar și cu cu zone mai…. El devenise destul de violent (…) Am dat la facultate, am terminat, am și lucrat noapte de noapte la spital. Ziua eram la facultate și după cursuri fugeam de gardă la spital. (…) Pentru mine era o evadare, ca să nu mă mai duc acasă, să nu-l mai aud. Nu puteai să tai în casa ai de cât de mult scandal era. Pentru mine a fost o evadare din viața mea. Eu am evadat dând la facultate”, a  mai mărturisit actrița.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: