Redactia.ro
Home » TV » Ce concurenți au intrat în finala Survivor. Cine ar putea câștiga competiția

Ce concurenți au intrat în finala Survivor. Cine ar putea câștiga competiția

GALERIE FOTO (8) Survivor Romania

Marea finală Survivor România se apropie cu pași repezi, iar tensiunile au atins deja cote maxime. Cine sunt concurenții rămași în competiția Survivor România 2020 care se luptă pentru premiul 250.000 lei?

Ce concurenții au intrat în finala Survivor România 2020

Milioane de telespecatori urmăresc de patru luni de zile, parcursul concurenților aflați în competiția Survivor România 2020.

În această perioadă, concurenții au evoluat pe traseele din Republica Dominicană, au construit strategii și au dezvăluit cele mai puternice caractere în fața publicului.

Competiția Survivor România 2020 se apropie de marea finală, iar cei șase concurenți rămași, se vor lupta pentru câștigarea premiului de 250.000 lei.

Concurenții au trăit prin mai multe încercări departe de cei dragi, de tot ce înseamnă confort, trăind în condiții dificile. De multe ori, concurenții s-au confruntat cu angoase, dar au ambiția de a câștiga, i-a determinat să meargă mai departe.

Cei șase concurenți rămași în concurs, au arătat cât sunt de ambițioși, puternici și rezistenți, arătându-și în tot acest slăbiciunile, bucuriile și greșelile.

Cine sunt cei șase concurenți Survivor România care se luptă pentru marele premiu

Șase concurenți cu caractere puternice și ambițioase au rămas în lupta pentru marea finala Survivor ROmânia. Elena Ionescu, Cezar Juratoni, Emy Alupei, Lola Crudu, Emanuel Neagu și Iancu Sterp se luptă s-au calificat în finala ediției Survivor România 2020, după ce s-au confruntat în mai multe lupte.

Toți concurenții sunt nerăbdători să ajungă în marea finală și să plece cu marele premiu în valoarea de 250.000 acasă. Totodată, telespectatorii așteaptă cu nerăbdare să afle câștigătorul competiției Survivor ROmânia.

Semifinalele vor fi difuzate sâmbătă, 23 mai și duminică 24 mai, de la ora 20.00, la KanalD.

Sâmbătă, 30 mai, se va anunța câștigătorul competiției, ce va avea loc în direct, prin votul publicului!

„Mai e foarte puțin până vom află câștigătorul acestei competiții. Este impresionantă evoluția acestor concurenți, i-am urmărit de-a lungul timpului, în diverse ipostaze, i-am simțit cât efort depun pentru a se autodepăși. Îi respect pe toți și îmi doresc să câștige cel care merită cel mai mult acest trofeu”, a declarat Dan Cruceru.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: