Redactia.ro
Home » Monden » Ce decizie a luat Khloe Kardashian după ce iubitul ei a făcut un copil cu o altă femeie. Diva a trăit cea mai mare umilință

Ce decizie a luat Khloe Kardashian după ce iubitul ei a făcut un copil cu o altă femeie. Diva a trăit cea mai mare umilință

GALERIE FOTO (6) Ce decizie a luat Khloe Kardashian după ce iubitul ei a făcut un copil cu o altă femeie

Ce decizie a luat Khloe Kardashian după ce iubitul ei a făcut un copil cu o altă femeie. Deși este în cea mai bună formă a sa și este mulțumită de fizicul ei, Khloe Kardashian a avut parte de o surpriză neplăcută din partea iubitului ei. Tristan Thompson, iubitul și tatăl fiicei sale a lăsat însărcinată o altă femeie.

Ce decizie a luat Khloe Kardashian după ce iubitul ei a făcut un copil cu o altă femeie. Diva a trăit cea mai mare umilință

Ce decizie a luat Khloe Kardashian după ce iubitul ei a făcut un copil cu o altă femeie. Kloe Kardashian a suferit foarte mult în trecut, fiind criticată de multă lume din cauza kilogramelor în plus. Ei bine, acele vremuri au trecut, iar Khloe este în cea mai bună formă a sa. Blondina este extrem de mulțumită de transformarea sa, dar se pare că umilințele nu s-au oprit aici pentru ea. Fostul ei iubit și tatăl fetiței sale a înșelat-o și a făcut un copil cu o altă femeie, pe vremea când încă formau un cuplu.

Tristan Thompson a negat că ar fi tatăl copilului, dar testul de paternitate a dovedit că el este tatăl. Baschetbalistul a înșelat-o pe Khloe cu o antrenoare de fitness. Ulterior, sportivul i-a cerut iertare public lui Khloe. “Khloe, nu merti asta. Nu meriți să ai inima frântă și să fii umilită. Nu meriți felul în care m-am purtat cu tine în acești ani. Faptele mele nu reflectă felul în care eu te percep. Te iubesc și respect. În ciuda a ceea ce crezi. Îmi pare incredibil de rău”, a scris acesta într-o postare pe Instagram.

Khloe Kardashian s-a despărțit de tatăl fiicei sale și deși este singură de ceva timp, blondina nu poate concepe să înceapă o nouă relație. Surse apropiate familiei Kardashian susțin că aceasta nu iese la întâlniri și că se concentrează pe propria fericire.

Khloe Kardashian, înșelată de fostul soț

Khloe Kardashian a suferit enorm, după ce soțul ei, Lamar Odom a înșelat-o ani la rând. Vedeta l-a iertat de fiecare dată, până când lucrurile au scăpat de sub control. După despărțire, Khloe a crezut că și-a găsit liniștea în brațele lui Tristan Thompson, dar acesta a înșelat-o cu diverse femei, iar presa a fost cea care îi scoate la iveală trădările. Deși au împreună o fiică de trei ani, Khloe nu a mai suportat umilința și l-a părăsit pe baschetbalist.

Blondina și baschetbalistul au avut o relație plină de peripeții, iar în urmă cu trei ani, Khloe și-a îndeplinit visul de a deveni mămică. Cu câteva zile înainte de nașterea micuței True, vedeta afla că Thompson a înșelat-o. Atunci au ales să depășească problemele și să rămână împreună, Khloe fiind cea care îl apăra în public pe iubitul ei.

Cei doi și-au spus adio în 2019, după ce s-a aflat că acesta a înșelat-o cu Jordyn Woods, cea mai bună prietenă a surorii sale, Kylie Jenner. Anul trecut s-au împăcat, după ce au stat în carantină împreună, discutând și despre venirea pe lumea celui de-al doilea copil. Ei bine, lucrurile au luat o altă întorsătură după ce blondina a aflat că iubitul a călcat strâmb…din nou. Cei doi s-au despărțit, iar acum Khloe se axează pe creșterea fiicei sale.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: