Redactia.ro
Home » Monden » Ce decizie a luat Vlad Gherman la doar trei luni de la despărțirea de Cristina Ciobănașu. Fanii au fost surprinși

Ce decizie a luat Vlad Gherman la doar trei luni de la despărțirea de Cristina Ciobănașu. Fanii au fost surprinși

GALERIE FOTO (3) Ce decizie a luat Vlad Gherman la doar trei luni de la despărțirea de Cristina Ciobănașu

Ce decizie a luat Vlad Gherman la doar trei luni de la despărțirea de Cristina Ciobănașu. Viața celor doi actori s-a schimbat radical după ce au decis de comun acord să meargă pe drumuri diferite după 9 ani de relație. Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au rămas prieteni și fiecare își vede de viața lui. Recent, celebrul actor a hotărât să se pună pe slăbit, pentru că nu-l mai încap hainele.

Ce decizie a luat Vlad Gherman la doar trei luni de la despărțirea de Cristina Ciobănașu. Fanii au fost surprinși

Ce decizie a luat Vlad Gherman la doar trei luni de la despărțirea de Cristina Ciobănașu. Au decis să se despartă după 9 ani de relație, iar fanii celor doi nu pot concepe nici acum acest lucru. Cu toate astea, au trecut trei luni de la separarea lui Vlad Gherman de Cristina Ciobănașu. Deși nu mai formează un cuplu, Cris și Vlad au rămas prieteni, colaborând în continuate pe plan profesional.

Recent, actorul și-a surprins fanii din mediul online după ce a anunțat că se va apuca de sport. Această decizie a fost luată după ce și-a dat seama că hainele nu mai încap. Vlad Gherman are de gând să se pună pe treabă, începând de săptămâna viitoare.”Gata! Ma ambitionez. De astazi incep aventura “Lets get back in shape”…ma rog, de saptamana viitoare ca maine plec la Sighisoara cu @adela_paginaoficiala team 😂 Daaaaaar, nu mai pot! Deja ma da burta afara din pantaloni 🤦🏻 #new #journey #gym #bodytransformation #motivated”, a scris Vlad Gherman pe contul său de Instagram.

Vlad Gherman se apuca de sport

Vlad Gherman, despre o nouă relație

Actorul din serialul ”Adela” trece printr-o perioadă de transformare, cel puțin pe plan personal. Vlad susține că nu se simte pregătit pentru o nouă relație de iubire, fiind de părere că încă trece prin momente triste. Mai mult, acesta consideră că are nevoie de mult timp pentru el și că își dorește să se axeze pe carieră. ”Da, dar nu dau curs niciodată mesajelor pe care le primesc. Încă simt că traversez perioada de „doliu” și nu îmi doresc să mă leg emoțional de altcineva. Am nevoie de timp pentru mine, de spațiul meu și de experiențele formatoare despre care vorbeam puțin mai sus. Nu sunt pregătit pentru o altă relație amoroasă”, ne-a declarat Vlad Gherman.

Vlad Gherman si Cristina Ciobanasu s-au despartit

Actorul a declarat că a deși despărțirea a fost un adevărat șoc, totul s-a transformat într-un nou început. Atât Vlad, cât și fosta lui iubită își doresc să se dezvolte pe plan profesional. „O desparțire nu îți aduce o liniște sufletească. Nu cred că m-am exprimat vreodată așa. Ce pot să spun însă este că această despărțire ne deschide noi uși care probabil nu s-ar fi deschis niciodată altfel. E un nou început. Fiecare dintre noi încearcă acum să își găsească drumul pe plan profesional, dar și drumul spre autocunoaștere. Evoluția noastră că indivizi se întamplă într-un ritm mai alert, dat fiind faptul că suntem singuri și ne simțim singuriFiecare nouă experiență este una formatoare de caracter, iar asta este cel mai important lucru.”, a mai adăugat actorul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: