Redactia.ro
Home » Monden » Cove, detalii din spatele emisiunii pe care o prezintă weekend de weekend : „Un proiect important pentru mine”

Cove, detalii din spatele emisiunii pe care o prezintă weekend de weekend : „Un proiect important pentru mine”

Ce emisiune va prezenta Cove: „Un proiect important pentru mine”

Ce emisiune va prezenta Cove? Sigur te vei uita și tu la ea!

Cove, a primit recent premiul „Cursa lungă”

Gabriel Coveșeanu, cunoscut sub numele de Cove, este un nume binecunoscut în lumea televiziunii românești. La 49 de ani, Cove este un prezentator de cursă lungă, un veteran în industrie, și a primit recent premiul „Cursa lungă” la Gala Premiilor Radar de Media, un premiu care reflectă contribuția sa semnificativă la televiziunea românească.

 Cove, detalii din spatele emisiunii „Cursa iubirii”

Unul dintre proiectele recente ale lui Cove este prezentarea emisiunii „Cursa iubirii” de la Prima TV. Această emisiune de tip reality și este un adevărat fenomen, captivând atenția publicului cu povestile complexe de dragoste și relații.

Poți să-l urmărești pe Cove în fiecare sâmbătă, începând cu ora 20:00, și duminică, începând cu ora 22:00,

Cove a împărtășit câteva gânduri despre emisiunea pe care o prezintă cu pasiune. El consideră că „Cursa iubirii” este un proiect important pentru el, pentru întreaga echipă și pentru Prima TV. Apreciind efortul depus de toată lumea, Cove subliniază că rezultatele nu au întârziat să apară:

„Din punctul meu de vedere, proiectul „Cursa iubirii” este un proiect important pentru mine, pentru noi, pentru Prima TV și cred că este un proiect care merită apreciat. Este un efort depus de o întreagă echipă și rezultatele nu s-au lăsat așteptate. Nu aș spune că am avut un cuplu preferat pentru că sunt mai mulți cei care s-au numărat printre preferații mei. Fiecare cuplu a avut ceva aparte, un stil al lui, a încercat cumva să relaționeze cu ceilalți, unii au reușit, unii erau mai deschiși, mai volubili, alții erau ceva mai interiorizați, poate nu comunicau la fel de bine cu ceilalți dar toți au avut curajul să intre în această aventură și să încerce să o ducă cât mai departe”, a povestit Cove pentru Click!

Sfaturi de iubire de la Cove

Fiind prezentatorul unei emisiuni despre iubire, cu înțelepciune dobândită din experiență, Cove a menționat că este dificil să oferi sfaturi generale despre iubire, deoarece fiecare relație este unică. El a subliniat că ceea ce funcționează într-o relație poate să nu funcționeze în alta:

„E foarte greu să dai sfaturi în iubire pentru că fiecare relație este specială, are specificul ei, ce se întâmplă între doi oameni este greu de definit. Adică experiența mea este una  dar s-ar putea ca în relația ta să nu funcționeze ce am trăit eu sau ce  sfaturi ți-aș putea da eu. Sigur, ca sfat general, putem vorbi să avem înțelegere, să fim ceva mai toleranți poate unii cu ceilați și așa mai departe dar acum depinde de personalitatea fiecăruia, de caracterul lui”, a mărturisit Cove pentru sursa citată. 

 

Sursa foto: Click!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: