Redactia.ro
Home » TV » Ce emisiuni vor fi din toamnă pe Protv. ”Vocea României” lipsește, din nou, din grila postului

Ce emisiuni vor fi din toamnă pe Protv. ”Vocea României” lipsește, din nou, din grila postului

Ce emisiuni vor fi din toamna pe Protv

PRO TV a anunțat grila emisiunilor ce vor fi difuzate pe post, din toamnă. ”Vocea României” nu mai apare pe listă. Este al doilea an când se întâmplă acest lucru.

Ce emisiuni vor fi din toamnă pe Protv. ”Vocea României” lipsește din grila postului

Din toamnă, pe Protv vor apărea noi emisiuni pe lângă cele cunoscute, deja. Mai exact, ”Superstar România” şi  „Căsătoriţi pe nevăzute”. În timp ce prima emisiune va fi una despre muzică, a doua va avea scop matrimonial.

Din juriul SuperStar România vor face parte nume precum: Smiley, Raluka, Carla’s Dreams şi Marius Moga. Producţia matrimonială „Căsători pe nevăzute” are patru „experţi”: Oana Nicolau – psihosexolog, Mircea Iliescu – genetician, Taher Sonu – expert în relaţii şi Victor Toriani – psihoterapeut.

Lista emisiunilor din toamnă de la PROTV:

Superstar România (primul sezon)

Masked Singer România (sezonul 2)

Căsătoriţi pe nevăzute (primul sezon)

Serialul Vlad (sezonul 4 – ultimul)

Visuri la cheie (sezonul 8)

Las Fierbinţi (sezonul 19)

Ce spune Smiley despre emisiunea ”Superstar România”

Smiley a spus că noua emisiune de pe Protv, ”Superstar România” are scopul de a căuta tinere talente muzicale. Pretențiile juraților vor fi destul de mari.

E foarte greu în acest rol și diferit. Cumva misiunea noastră este să găsim niște oameni care să devină următoarea generație de artiști. Acum, fiind cu fața, analizez mult mai multe lucruri, am ocazia să văd mai multe lucruri și să îmi dau seama de tot, limbajul trupului, de mișcare scenică, de sclipirea din ochi, de absolut tot, analizez mult mai multe lucruri. E foarte greu atunci când dai verdictul că privești omul în ochi când îi spui. Pe foarte mulți sper să-i ajute „nu’-urile pe care primesc.

E drept că și noi suntem destul de pretențioși pentru că ne gândim că responsabilitatea noastră este să-i alegem pe cei mai buni. Și sunt și foarte mulți, ei cu siguranță nu știu ce vedem noi, dar vor vedea la televizor. Sunt și concurenți care nu au un simț al realității, nu știu exact unde se poziționează, dar de aia îi ajută emisiunea asta. Pentru că atunci când o vor urmări vor vedea care este nivelul lor real. Dacă sunt în stare să aibă simțul realității‘, a spus Smiley în exclusivitate pentru Viva.ro

Smiley este încântat de colegii alături de care va juriza la ”Superstar România”. „Mă simt foarte bine în formula asta. Raluka spune ce e-n gușă și-n căpușă, nu mimează, iar în cazul lui Carlas nu știi niciodată ce o să spună. Mi se pare fascinant unde se duce cu mintea. Nu am mai avut colaborări împreună, ne-am mai văzut în concerte, dar e prima oară când lucrăm împreună. Mi se pare fascinant și limbajul lui și unde se duce cu mintea‘, a declarat Smiley pentru VIVA!.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: