Redactia.ro
Home » Monden » De ce a plecat Andra de la Vocea României: „Nu sunt genul ăla de om”

De ce a plecat Andra de la Vocea României: „Nu sunt genul ăla de om”

GALERIE FOTO (2) De ce a plecat Andra de la Vocea României

De ce a plecat Andra de la Vocea României. Soția lui Cătălin Măruță a luat decizia de a renunța la show-ul Vocea României. Invitată în podcastul lui Mihai Morar, artista a dezvăluit adevăratul motiv al plecării sale. Ce promisiune nu au respectat producătorii show-ului?

De ce a plecat Andra de la Vocea României: „Nu sunt genul ăla de om”

De ce a plecat Andra de la Vocea României. Este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România. Andra a reușit să fie cunoscută în întreaga țară drept una dintre dintre cele mai bune voci din industria muzicală. Așadar, aceasta a fost aleasă pentru a deveni jurat la Vocea României. În sezonul opt din show-ul difuzat pe Pro Tv, Andra a făcut parte din juriu alături de Smiley, Irina Rimes și Tudor Chirilă. Spre surprinderea tuturor, vedeta a luat decizia de a plecat din cadrul emisiunii.

Andra a știut ce presupune emisiunea, dar nu s-a așteptat ca replicile acide din partea antrenorilor să fie la ordinea zilei. Așa că soția lui Cătălin Măruță i-a anunțat pe producători că va pleca. Invitată în podcast-ul lui Mihai Morar, Andra a spus că în cadrul emisiunii trebuia să fie dură și să se lupte cu ceilalți jurați pentru un concurent, iar acest lucru nu i-a plăcut deloc. Ea își dorea să-i antreneze pe concurenți și să împărtășească cu ei cunoștințele pe care ea le avea.

Andra a renuntat la Vocea Romaniei

După ce s-a încheiat sezonul 8 al emisiunii, cântăreața a anunțat că nu vrea să mai facă parte din juriul show-ului.„Percepția mea față de Vocea României era că un antrenor nu trebuie să concureze cu un alt antrenor. Nu era despre mine acolo. Eu m-am dus să-mi pun pe tavă toate informațiile pe care eu le adunasem în cariera mea și să ajut oamenii din echipa mea să fie buni. Pentru mine, antrenor bun însemna ca oamenii să rămână cu ceva din experiența Vocea României. M-am dus, mi-au promis producătorii că n-o să fie pe ceartă și o să fie ca afară, când nu se schimbă respectul dintre antrenori (…) Sigur că mă zbat să-l am pe ăla la mine în echipă, dar nu cu mici cuțite aruncate spre un alt antrenor, pentru că, practic, asta se întâmpla. Eu trebuia să fiu rea, că ăsta era show-ul. Intri într-un joc în care nu-ți face păcere”, a dezvăluit Andra.

Andra, în podcast-ul lui Cătălin Măruță?

Spre final, Mihai Morar a avut o curiozitate. Acesta a întrebat-o pe Andra când va apărea în podcast-ul lui Cătălin Măruță. Vedeta a spus că nu știe ce întrebări ar putea să-i pună acesta, având în vedere că stau împreună tot timpul și el știe tot despre ea. „Noi ne-am gândit la chestia asta. Noi am fost destul de deschiși cu tot ce s-a întâmplat în viața noastră, bineînțeles, cu ceea ce am vrut noi să se afle, că avem copii, că suntem părinți s-a aflat și n-am vrut să pară ciudat. Poate la un moment dat va exista și acest podcast. Poate chiar eu îl voi lua la rost pe el”, a spus Andra.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: