Redactia.ro
Home » Monden » Ce etnie este Dana Budeanu? Detaliul necunoscut despre creatoarea de modă 

Ce etnie este Dana Budeanu? Detaliul necunoscut despre creatoarea de modă 

Ce etnie este Dana Budeanu? Detaliul necunoscut despre creatoarea de modă 

Ce etnie este Dana Budeanu? Iată detaliul necunoscut despre creatoarea de modă!

Ce etnie este Dana Budeanu

Dana Budeanu, creatoare de modă și personalitate controversată în România, a făcut o declarație surprinzătoare, dezvăluind publicului detalii despre identitatea sa etnică. Într-un moment în care politica și societatea românească erau în centrul atenției din cauza unui atac antisemit asupra actriței Maia Morgenstern, Dana Budeanu a intervenit și și-a dezvăluit originile.

Dana Budeanu a declarat cu sinceritate că este de etnie evreiască, pe linie maternă. Această afirmație a venit ca o surpriză pentru mulți. Dana Budeanu a fost întotdeauna cunoscută pentru atitudinea sa directă și neînfricată în fața prejudecăților și controverselor și a transmis un mesaj ferm oamenilor și mai ales Maiei Morgenstern. Iată ce i-a transmis!

Dana Budeanu: „Uită-te bine la mine, îți spun un lucru”

Dana Budeanu a explicat că bunica ei a fost deportată la vârsta de 12 ani, împreună cu întreaga familie. Aceasta a subliniat că identitatea etnică nu ar trebui să fie un motiv de discriminare sau prejudecată.

În urmă cu doi ani, pe Facebook, Dana Budeanu a transmis un mesaj de susținere pentru Maia Morgenstern, respingând orice tentativă de a alimenta conflicte și diviziuni bazate pe origine etnică. În acel moment, ea a subliniat că românii nu sunt o nație antisemită și că există o strânsă legătură culturală între România și Israel.

„Vreau sa fac o paranteză care este dedicată Maiei. Uită-te bine la mine, îți spun un lucru. Eu sunt un om și atât. Din întâmplare sunt evreică.

Bunica mea a fost deportată la 12 ani, împreună cu toată familia. Asta a fost. Sunt pe linie maternă, pe pur. Nu intra în acest joc. Tu nu ai ce să cauți în acest joc.

Tu ești o actriță, ai muncit enorm și ai ajuns foarte sus. Tu nu ești Marius Manole. Reține ce spun. Astăzi poate să ți se pară OK, că mai vorbești într-o parte și alta. Nu ești în nicio situație.

Românii nu sunt o nație antisemită, Maia, și tu știi. Dimpotrivă. În Israel, doamnelor și domnilor, pe stradă se vorbește românește. Suntem țara aflată, probabil, în top 5 state cu care Israelul este apropiat.”, a scris Dana Budeanu pe Facebook, acum doi ani, relatează Playtech Știri.

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: