Redactia.ro
Home » Monden » Ce fac părinții Denisei Răducu zi de zi, în memoria acesteia? Se întâmplă în fiecare noapte la ora 3

Ce fac părinții Denisei Răducu zi de zi, în memoria acesteia? Se întâmplă în fiecare noapte la ora 3

Ce fac părinții Denisei Răducu zi de zi, în memoria acesteia? Se întâmplă în fiecare noapte la ora 3

Au trecut patru ani de când Denisa Răducu a murit, însă părinții acesteia încă simt durerea lăsată în urma pierderii suferite. Geta Răducu a recurs la un gest uluitor în memoria fiicei sale. 

Ce fac părinții Denisei Răducu zi de zi, în memoria acesteia

Moartea Denisei Răducu a provocat multă suferință în sufletele familie sale. Părinții acesteia nu se pot obișnui cu ideea că fiica lor nu mai e, astfel că au recurs la un gest impresionant în memoria celei care a încântat mii de oameni cu vocea ei.

În urmă cu patru ani, Denisa Răducu a pierdut lupta cu boala, provocând o durere de nedescris în sufletul tuturor. Artista a murit pe data de 23 iulie 2017, după ce boala cumplită a răpus-o. Din acel moment, în ciuda faptului că timpul a trecut, familia Denisei continuă să treacă prin momente de nedescris. Geta Răducu, mama artistei, recurge noapte de noapte la un gest șocant, fiind îngenuncheată de pierderea fiicei sale.

Geta Răducu se trezește în fiecare noapte la ora 3 dimineața, fiind ora la care fiica sa a încetat din viață, și caută fotografii cu ea pe Internet. Mai mult decât atât, de când Denisa a plecat dintre noi, mama sa nu mai poate sta la masă și mănâncă de fiecare dată în picioare. Își imaginează că fiica sa va intra pe ușă, după ce a fost plecată la concerte.

“Încerc să trec peste tot, că nu am încotro. De patru ani, mă trezesc la 3 dimineața, ora la care prințesa mea a murit, și mă uit pe Internet la pozele ei. Pe lângă asta, de patru ani, nu mai stau la masă, mănânc doar în picioare. Pentru că fiica mea nu este și ea la masă, nu mai pot sta la masă, ca oamenii. Îmi mai imaginez că o să vină acasă, vorbesc cu mine că e plecată pe la concerte, prin America, și tot sper”, a declarat Geta Răducu, potrivit impact.ro.

Tatăl Denisei este distrus de pierderea fiice lui

La rândul său, și tatăl Denisei continuă să fie distrus de pierderea celebrei maneliste. Emilian Răducu a declarat că merge zilnic la cimitir să vorbească cu fiica sa și să îi aprindă o lumânare la căpătâi. Ba chiar i-a făcut și un altar cu poze în casă. Pentru a-și alina dorul de ea, tatăl Denisei a pus taboluri cu aceasta pe pereți.

”Merg zilnic la cimitir, la Denisa, să îi aprind o lumânare și să vorbesc cu ea. I-am făcut altar, aici, în casă, pe pereți am multe tablouri cu pozele ei, ca să-mi mai alin dorul de ea”, a adăugat și tatăl regretatei maneliste.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: