Redactia.ro
Home » Monden » Ce face și cum arată acum Frankfurt din Vacanța Mare. Iulian Ilinca nu mai păstrează legătura cu foștii colegi

Ce face și cum arată acum Frankfurt din Vacanța Mare. Iulian Ilinca nu mai păstrează legătura cu foștii colegi

GALERIE FOTO (6) Frankfurt din Vacanta Mare (1)

Ce face și cum arată acum Frankfurt din Vacanța Mare. În urmă cu mai mulți ani, Iulian Ilinca devenea un actor extrem de cunoscut în țară. Acesta l-a interpretat pe Frankfurt în serialul de comedie Vacanța Mare. Deși proiectul nu se mai derulează la TV, actorul nu a renunțat la pasiunea sa.

Ce face și cum arată acum Frankfurt din Vacanța Mare. Iulian Ilinca nu mai păstrează legătura cu foștii colegi

Ce face și cum arată acum Frankfurt din Vacanța Mare. Cu siguranță vi-l aduceți aminte pe Frankfurt, celebrul personaj din serialul de comedie Vacanța Mare. În urmă cu mai bine de 20 de ani, producția tv îi ține pe români lipiți de micile ecrane. Alături de Mugur Mihăescu, Radu Pietranu și Axinte, Iulian Ilinca făcea senzație cu personajul său.

De asemenea, replica sa umoristică “Te sparg, să moară mama!” a rămas nemuritoare. Iulian, în vârstă de 49 de ani, este implicat în prezent în proiectul „Secretul lui Zorillo”, în regia lui Robert Popa. Personajul său se numește Pesmetic și este unul extrem de haios. Într-un interviu recent, Iulian a vorbit despre personajul care l-a consacrat dar și în ce proiecte este implicat. „Frankfurt este pe punctul de a ieși la pensie, apar alte personaje. Mă puteți vedea în piesa «O noapte furtunoasă», la teatrul Excelsior, dar sper să primesc și alte oferte. Acum am terminat de filmat pentru «Secretul lui Zorillo» cu o echipă extraordinară, cu o mulțime de profesioniști, cu multe costume senzaționale și pot să spun că m-am simțit foarte bine. Sper să vedem cât mai repede filmul. După acest proiect sper să-mi iau o vacanță și aștept noi oferte„,a declarat actorul pentru Click.ro.

Actorul așteaptă proiecte noi, fiind dispus să încerce și personaje mai diferite. În prezent, Iulian Ilinca are iubită, dar nu se gândește la căsătorie. Conform acestuia, partenera sa nu este actriță, mărturisind că se înțeleg foarte bine. Spre surprinderea tuturor, actorul a declarat că nu mai păstrează legătura cu foștii colegi din serialul Vacanța Mare. „Fiecare avem drumul nostru, este bine așa. Nu mai păstrez legătura cu foștii colegi din «Vacanța mare», ne mai facem urări de zilele de naștere. Atât. Sper să vă placă noul meu personaj, rolul este superb, e un personaj comic în situații comice, este foarte ofertant. Am ocazia de a juca alături de mulți oameni talentați”, a mai spus actorul pentru Click.ro.

Iulian Ilinca, de nerecunoscut

Pentru actor, rolul lui Frankfurt a reprezentat o rampă de lansare în showbiz. Dacă în trecut, actorul era slab și agitat, acum, Iulian s-a îngrășat câteva kilograme și și-a lăsat barba lungă. A fost distribuit în mai multe piese de teatru, fiind foarte mândru de realizarile sale. “Am două spectacole, «Ketckup», o producţie independentă, o farsă într-un act cu Constantin Zamfirescu – Zamzu din «Trăsniţii», o comedie uşoară pe care o jucăm unde avem loc, şi «O noapte furtunoasă» la Excelsior, unde îl joc pe Jupân Dumitrache. În rest, prezint evenimente, mai apar în roluri, mici scenete”, declara actorul în urmă cu câțiva ani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: