Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată acum Lila din ”Vacanța Mare”! Actrița este de nerecunoscut

Cum arată acum Lila din ”Vacanța Mare”! Actrița este de nerecunoscut

GALERIE FOTO (5) Cum arată acum Lila din ”Vacanța Mare”! Actrița este de nerecunoscut

A fost una dintre cele mai iubite personaje de pe micul ecran, însă acum, puțini știu cum mai arată! Iată cum s-a transformat Lila din ”Vacanța Mare” și cu ce se ocupă. 

Cum arată acum Lila din ”Vacanța Mare”

Celebra actriță Mirela Stoian a fost una dintre cele mai iubite și apreciate artiste. Aceasta s-a remarcat prin rolul celebru din ”Vacanța Mare”, unde a interpretat-o pe Lila, o fetiță nu foarte inteligentă dar foarte amuzantă.

Celebra actriță a performat în una dintre cele mai de succes comedii, dar viața nu a mai avut planuri bune cu ea după încheierea serialului. Mirela Stoian a făcut furori în urmă cu ceva ani, alături de Mugur Mihăescu și Radu Pietreanu. Însă, odată cu dispariția serialului de la Pro TV, viața acesteia s-a schimbat total, iar aparițiile în public au fost aproape inexistente.

Mirela Stoian a dispărut complet din lumina reflectoarelor și viața ei s-a schimbat complet. La un moment dat, aceasta  a apărut într-o emisiune la TVR, alături de fiica sa și Corina Dănilă, dar a dispărut din nou de pe micile ecrane.

Cum arată acum Lila din ”Vacanța Mare”! Actrița este de nerecunoscut

După terminarea filmărilor pentru acest serial, Mirela Stoian, ajunsă la vârsta de 50 de ani spune că i-a fost dificil în a găsi un nou loc de muncă în industrie, motivul fiind că oamenii trăiau încă prin prisma rolului ei din ”Vacanța Mare”, iar o distribuție a sa într-un rol nou nu ar fi fost tocmai ușoară.

”Nu îmi este dor de personajul Lila. Şi din cauza, dar şi datorită personajului am avut diverse experienţe. M-am bucurat de celebritate, dar şi de «greutatea» acestui nume. Dacă nu mi-am găsit de munca în ultimii cinci ani este şi din cauza faptului că lumea m-a văzut ca pe acest personaj.  Pe vremea când eram «Lila» am avut salarii foarte bune, am trăit decent. Nu erau sume exorbitante, dovadă că stau în apartamentul pe care l-am luat cu soţul meu.  Aveam nişte bani puşi deoparte, însă nu foarte mulţi. Atunci îmi făceam toate mofturile, făceam cadouri și nu m-am aşteptat niciodată ca totul să se termine atât de brusc. Acum trăiesc din ajutorul celor care mă iubesc şi deplâng de pe margine eşecul meu. Sora şi părinţii mă ajută!”, spunea actrița în urmă cu ceva ani.

Mirela Stoian a ajuns să trăiască din mila apropiațiilor

Din cauza acestui lucru, actrița a ajuns să trăiască aproape la mila apropiațiilor pentru că timp de mai mulți ani, aceasta nu a reușit să își găsească un loc de muncă.

Potrivit informațiilor regasite pe pagina sa de Facebook, Mirela Stoian lucrează la Teatrul Odeon și spune că deocamdată nu mai dorește să apară la TV și mizeză pe o viață mai liniștită și discretă, departe de ochii mass-mediei și ai televiziunilor.

Cum arată acum Lila din ”Vacanța Mare”! Actrița este de nerecunoscut

Alături de Mugur Mihăescu, Radu Pietreanu și Florin Petrescu, Mirela Stoian i-a încântat pe români cu un gen de umor aparte, care s-a evidențiat în primii ani ai României postdecembriste.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: