Redactia.ro
Home » Monden » Ce face și cum arată în prezent Mitică din „Vacanța Mare”. Emilian Rădinoiu s-a retras din lumina reflectoarelor

Ce face și cum arată în prezent Mitică din „Vacanța Mare”. Emilian Rădinoiu s-a retras din lumina reflectoarelor

GALERIE FOTO (3) Ce face și cum arată în prezent Mitică din „Vacanța Mare”.

Ce face și cum arată în prezent Mitică din „Vacanța Mare”. Cu siguranță toți românii îl cunosc pe celebrul personaj din serialul de comedie Vacanța Mare. Emilian Rădinoiu, actorul care l-a interpretat pe Mitică are acum 60 de ani și duce o viață cât se poate de discretă.

Ce face și cum arată în prezent Mitică din „Vacanța Mare”. Emilian Rădinoiu s-a retras din lumina reflectoarelor

Ce face și cum arată în prezent Mitică din „Vacanța Mare”. În urmă cu mai bine de 20 de ani, era lansat serialul Vacanța Mare. Proiectul a avut un real succes, iar personajele au devenit iconice. Leana și Costel sunt personajele care au bucurat milioane de români. Dar alături de cei doi se afla și Mitică, personajul buclucaș din serial. Emilian Rădinoiu este actorul care l-a interpretat pe Mitică în serialul „Vacanța Mare’.

De la o vreme, actorul s-a retras din lumina reflectoarelor și își dedică timpul familiei sale. În anii trecuți, acesta a avut câteva apariții în show-uri organizate în unele orașe din țară. În luna septembrie, Emilian Rădinoiu va împlini 61 de ani și duce o viață discretă în Craiova, acolo unde locuiește împreună cu soția sa. Actorul are un fiu, Mirel, care l-a făcut bunic. “Deocamdată mă ocup aproape exclusiv de nepoţica mea urmând ca după începerea grădiniţei să mă uit peste proiectele lăsate baltă şi vă voi ţine la curent cu ce voi face în continuare”,declara actorul în urmă cu câțiva ani.

Vacanța Mare se întoarce?

Vacanța Mare este un grup umoristic format în 1988 de Dan Sava, Mugur Mihăescu, Radu Pietreanu, Felix Sava și Dan Ștefănescu. Primul spectacol Vacanța Mare a fost susținut în 1988 într-o remorcă de tractor, iar în 2007, din grup făceau parte Mugur Mihăescu, Radu Pietreanu și Florin Petrecu, dar și colaboratorii Iulian Ilinca („Frankfurt”), Emil Rădinoiu („Mitică”), Mirela Stoian („Lila”), George Robu („Romică”).

În 1999 a semnat contractul cu PRO TV, iar în 2001-2002, Vacanța Mare avea un public TV de peste 2,2 milioane, o audiență apropiată de cea a meciurilor de fotbal cu mare miză ale echipelor românești. Totuși, aparițiile lor s-au redus până când au ajuns să fie scoasă din grila TV. Mulți se întreabă în prezent dacă serialul se va întoarce pe micile ecrane. Mugur Mihăescu a revenit pentru o perioadă cu emisiunea online ”Ţara lui Garcea”. „Am zis să mai râdem, să ne mai jucăm un pic având în vedere că am stat atâta timp în casă şi nu am putut să îmi desfăşor activitatea de bază. M-am plictisit şi am vrut să mă bucur altfel, aşa că mi-a venit ideea acestui proiect”, a spus Mugur Mihaescu.

Referitor la o posibilă revenire a serialului Vacanța Mare, actorul nu a dat niciun răspuns. Cei care au făcut parte din celebrul serial românesc s-au despărțit în urmă cu câțiva ani, iar acum fiecare a pornit pe cont propriu. Dacă Emilian Radinoiu s-a retras alături de familia sa în Craiova,fiind foarte discret. Radu Petreanu a păstrat legătura cu fanii săi prin spectacole în diverse locații, iar Mugur Mihăiescu a deschis câteva localuri în Centrul Vechi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: