Redactia.ro
Home » Monden » Ce făcea Bianca Drăgușanu în timp ce Alex Bodi se afișa cu rusoaica? Vedeta s-a filmat peste tot

Ce făcea Bianca Drăgușanu în timp ce Alex Bodi se afișa cu rusoaica? Vedeta s-a filmat peste tot

GALERIE FOTO (7) Ce făcea Bianca Drăgușanu în timp ce Alex Bodi se afișa cu rusoaica

În timp ce fostul său iubit se distrează alături de noua sa cucerire, Daria Radionova, Bianca Drăgușanu se relaxează în Dubai alături de prietenele sale. După ce s-a despărțit de Alex Bodi, blondina și-a făcut bagajele și a plecat spre Dubai, unde petrece alături de prietena sa, Ramona Gabor.

Ce făcea Bianca Drăgușanu în timp ce Alex Bodi se afișa cu rusoaica? Vedeta s-a filmat peste tot

Bianca Drăgușanu este hotărâtă să-l uite definitiv pe fostul său iubit Alex Bodi, care deja și-a găsit alinarea în brațele altei femei. Bianca se află în Dubai pentru a fi alături de o persoană apropiată ei, nimeni alta decât Ramona Gabor, sora Monicăi Gabor, fosta soție a lui Irinel Columbeanu. De asemenea, Bianca a spus că a plecat în Dubai și în interes profesional, treburi legate de afacerile sale. Ramona se pregătește să lanseze un parfum care-i poartă numele, iar Bianca a vrut cu orice preț să-i fie alături prieteni sale.

Cu toate că Bianca și Ramona au postat imagini pe paginile de socializate, acestea nu și-au dat tag una celeilalte. ”Sunt într-un loc foarte frumos. M-am întâlnit cu o prietenă dragă de-a mea, pentru care am venit special aici! În câteva zile urmează să-și lanseze un parfum! Nu ne-am văzut de foarte, foarte mulți ani și am stat puțin de vorbă și ne-am gândit că întâlnirea noastră ar fi una foarte constructivă și am dat o fugă până la ea să o văd, pentru că da, vreau să o ajut în lansarea parfumului ei!”, a zis Bianca pe InstaStory. Mai mult, vedeta postează imagini de la sală și de la petrecerile la care participă împreună cu prietenele sale.

Bianca și Alex Bodi, relație piperată

În ultimii doi ani, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au avut parte de evenimente interesante. În toată această perioadă, cei doi au fost în centrul atenției. Se certau des, iar împăcările erau tot timpul siropoase și pline de declarați exculisiviste. De multe ori, cei di mergeau împreună la emisiuni Tv pentru a explica toate scandalurile, care întotdeauna, finalul era unul fericit. Ei bine, de această dată, Alex Bodi și Bianca au decis să se despartă definitiv, blondina fiind decisă să renunțe și la tatuajul făcut pentru fostul soț. După ce au decis să divorțeze în fața notarului, evident cu mare scandal, cei doi îndrăgostiți au decis să-și mai dea o șansă. ”Evident suntem dependenți unul de celălalt, pe sentimente reale! Tot timpul acționez și fac ceea ce cred și în ceea ce cred”, spunea aceasta.

Un eveniment ce avea să șocheze pe toată lumea, a fost cel în care Bianca a fost surprinsă plină de vânătăi. Paparazzii i-au surprins pe cei doi, în timp ce se deplasau spre locuința omului de afaceri, dar ceea ce a fost cu adevărat dramatic, a fost faptul că Bianca avea fața tumefiată și abia se mai ținea pe picioare. Se spune că blondina ar fi fost torturată timp de 5 ore de către iubitul său. Nu este prima dată când Bianca este bătută de Alex Bodi, acesta recunoscând într-un interviu că a lovit-o pentru că îl provoca.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: