Redactia.ro
Home » Știri » Ce familie frumoasă are Marcel Vela. Cine este şi cum arată Andra, fiica şefului MAI

Ce familie frumoasă are Marcel Vela. Cine este şi cum arată Andra, fiica şefului MAI

GALERIE FOTO (4) Marcel Vela

Marcel Vela, cel care întotdeauna apare în fața cetățenilor români să anunțe schimbările ce au loc din cauza epidemiei de coronavirus, are o familie frumoasă.

Deși este mai mereu ocupat, ministrul de interne este așteptat de fiecare dată de fiica și nepoata sa, cu care are o relație specială.

Ce familie frumoasă are Marcel Vela

Marcel Vela, în vârstă de 57 de ani este mai mereu în atenția publicului de când epidemia de coronavirus s-a instalat și în România. Ministrul Afacerilor Interne apare întodeauna în fața cetățenilor români de fiecare dată când se fac modificări în ceea ce privește măsurile luate pentru COVID-19.

Marcel Vela trăiește o poveste de dragoste alături de soția sa, care a început încă din perioada liceului. Ministrul a intrat la Institutul de Subingineri de la Reșița, dorindu-și să lucreze în industria locală. De fapt, principalul motiv pentru care Marcel Vela a ales acest domeniu, a fost iubita sa. „Prietena mea, viitoarea soţie, deja se dusese la Sudură, la Timişoara, aşa că am ales şi eu Sudura. Am făcut-o din dragoste şi pentru perspectiva de a fi împreună cu soţia mea“, explica Vela în urmă cu ceva timp.

Cine este şi cum arată Andra, fiica şefului MAI

Ministrul Afacerilor Interne are toate motivele să fie un bărbat mândru de familia sa. Fiica lui Marcel Vela, Andra s-a căsătorit în 2012 cu viceprimarul liberal din comuna Armenis, între timp ajungând primarul localității.

Cel care a inițiat slujba de cununie a fost chiar Marcel Vela, care era la vremea respectivă primarul orașului Caransebeș.

Ulterior, cununia civilă a fost urmată de o nuntă fastuasă, care a avut loc la Catedrala Episcopală. Andra a fost condusă la altar de către tatăl său pe un covor de trandafiri roșii și albi, comandați chiar de ministrul Afacerilor Interne.

La nunta fiicei lui Marcel Vela au participat peste 700 de invitați, fiind organizată la Restaurantul Imperial. Printre invitați s-au numărat premierul României, Ludovic Orban, Crin Antonescu, Dan Radu, Rareș Manesc. Nașii de cununie ai Andrei au fost Daniel Chitoiu și soția sa, fiind la vremea aceea ministrul Economiei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: