Redactia.ro
Home » Monden » Ce familie frumoasă are Viorel de la 3 Sud Est. Imagine rară cu fiica sa

Ce familie frumoasă are Viorel de la 3 Sud Est. Imagine rară cu fiica sa

GALERIE FOTO (4) Ce familie frumoasă are Viorel de la 3 Sud Est

Ce familie frumoasă are Viorel de la 3 Sud Est. Trupa 3 Sud Est este fără doar și poate  una dintre cele mai cunoscute și apreciate din România. Cu toate astea, cei trei membrii ai formației, Viorel Șipoș, Laurențiu Duță și Mihai Budeanu au preferat să-și țină viața personală departe de ochii curioșilor. Recent, Viorel a postat o imagine rară cu fiica sa, iar internauții au fost extrem de bucuroși.

Ce familie frumoasă are Viorel de la 3 Sud Est. Imagine rară cu fiica sa

Ce familie frumoasă are Viorel de la 3 Sud Est. Cei trei membrii ai formației 3 Sud Est au fost întotdeauna discreți cu viața lor personală. Pe lângă succesul pe care l-au avut în anii 90, Mihai Budeanu, Viorel Șipoș și Laurențiu Duță și-au întemeiat propriile familii. Totuși, din când în când, artiștii le mai oferă fanilor  imagini cu persoanele cele mai importante din viața lor.

Recent, Viorel Șipoș s-a lăsat fotografiat alături de fiica, în vârstă de 4 ani. Cei doi apar pe scenă, iar imaginea a fost publicată pe contul de Instagram al trupei. „Moment tată-fiică”. Evident, fanii trupei au fost entuziasmați de această poză, mai ales că artistul nu se postează multe poze cu familia sa. „Ce fetiță frumoasă”, „Superbă e”, „Minunați”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților la imaginea cu cei doi.

Fiica lui Viorel Silos

În 2017, Viorel Șipoș s-a căsătorit cu Georgiana. Cei doi au organizat o petrecere discretă în cadrul căreia au participat doar persoanele apropiate. Tot în 2017, Georgiana a adus-o pe lume pe Rebeca. „A fost o petrecere între prieteni. Petrecerea a avut loc în fața casei lui, undeva la iarbă verde, cu grătar. Ne-a plăcut maxim. Toată lumea a fost casual. A fost una dintre cele mai frumoase petreceri”, spunea Laurențiu După despre nunta colegului său.

Viorel Sipos si sotia sa

Cum arătau băieții de la 3 Sud Est în urmă cu aproape 30 de ani

Trupa 3 Sud Est a fost înființată în 1997 de către cei trei artiști, Laurențiu Duță, Mihai Budeanu și Viorel Șipoș. Încă din primii ani de fondare, aceștia au bătut recordurile în ceea ce privește capitolul de vânzări. Trupa a reușit să vândă 800.000 de casete audio și CD-uri vândute în toată țara.

Printre cele mai cunoscute melodii ale trupei se numără Ai plecat“, „De ziua ta” dar și „Amintirile“, cea mai de succes piesă a celor trei. În urmă cu câteva săptămâni, cei trei au postat o poză cu ei, surprinsă cu cinci ani înainte de a lansa trupa. ”#dinsertarulcuamintiri: Prima noastră poză împreună a fost în anul 1992, înainte cu 5 ani de înființarea trupei 3 Sud Est. Eram în tren și mergeam spre Neptun.”, au scris ei în dreptul imaginii făcute publice pe Facebook.

3 sud est inainte de lansare

În 2009, cei trei au decis să meargă pe drumuri separate, iar Laurențiu a fost primul care și-a lansat un proiect solo. ”Atunci chiar asa vedeam lucrurile. Dar viata iti rezerva multe surprize. Atunci cand trei oameni nu mai vad viitorul trupei in aceeasi directie, se intampla ce ni s-a intamplat noua”, declara Laurentiu la acea vreme. Ei bine, în 2016, trupa a anunțat că se reunește iar în prezent, aceasta colaborează cu diferiți artiști din România.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: