Redactia.ro
Home » Sport » Ce funcție a primit Ionuţ Lupescu! Pleacă în Arabia Saudită

Ce funcție a primit Ionuţ Lupescu! Pleacă în Arabia Saudită

Ionuț Lupescu, Arabia Saudită,

Fostul internațional, Ionuţ Lupescu a acceptat o nouă provocare. Va ocupa funcția de director tehnic al federaţiei de fotbal din Arabia Saudită.

În 2018, Ionuţ Lupescu a candidat la funcția de președinte al Federației Române de Fotbal, dar a pierdut alegerile. De atunci a avut mai multe discuții pentru a începe noi proiecte. Asta după ce timp de aproape 9 ani a lucrat la UEFA. La forul internațional a fost coordonatorul pentru proiectele cu alte confederaţii de fotbal. Dezamăgit de ceea se se întâmplă în România a decis să plece în Arabia Saudită, unde va fi director tehnic al Federaţiei de Fotbal.

“Am fost în discuții cu ei de prin februarie. Nu prea mă bătea gîndul să merg acolo. Dar au insistat în toate aceste luni, mi-au zis că au nevoie de cel mai bun om și m-au convins cu un proiect extrem de interesant”, a declarat Ionuț Lupescu, pentru gsp.ro.

Ionuţ Lupescu a jucat în Arabia Saudită

Ionuţ Lupescu a jucat în sezonul 2001-2002 la Al Hilal, în Arabia Saudită. A decis să se întoarcă, după ce Federația de Fotbal i-a prezentat un plan strategic pe aproape 10 ani. Există un plan de investiții foarte generos pentru următorii ani. Ionuţ Lupescu se va prezenta la birou pe data de 1 noiembrie.

“Au venit arabii după mine să gestionez pe bani mulți ceea ce am vrut să fac pe bani puțini în România. Un paradox! Am semnat pe trei ani. De la 1 noiembrie mă mut la Riyadh și începem treaba. E o generație tânără în administrația saudită, nu mai cunosc pe nimeni din perioada când am jucat în Arabia Saudită timp de șase luni, la finalul carierei. E vorba despre un plan strategic pe zece ani, menit să creeze o nouă identitate fotbalului saudit”, a mai spus Ionuț Lupescu pentru GSP.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: