Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Ce gânduri îi transmiţi, de fapt, celuilalt când postezi o „inimă albă” pe Facebook, Instagram, WhatsApp şi alte reţele de socializare?

Ce gânduri îi transmiţi, de fapt, celuilalt când postezi o „inimă albă” pe Facebook, Instagram, WhatsApp şi alte reţele de socializare?

„Emoticoanele” sunt esenţiale în comunicarea pe Facebook, Instagram şi alte reţele de socializare. Cu ajutorul acestor pictograme transmitem mai uşor emoţiile.

Dar tu ştii ce înseamnă o „inimă albă”?

Trimiţi iubire eternă și necondiționată

Emoji-ul lui inima albă reprezintă o iubire eternă și necondiționată. În plus, acest emoji reflectă și puritatea iubirii respective, motiv pentru care este folosit de obicei atunci când doriți să exprimați un astfel de sentiment pentru o persoană, fie că este vorba despre un prieten, membru al familiei sau partener.

Când este utilă utilizarea acestui emojicon? Atunci când vrei să faci cunoscută afecțiunea pe care o ai față de cineva fără a fi ceva romantic.

Deși poate fi folosit între cupluri, poate apărea și informal cu oricine, chiar și cu o cunoștință, în același timp în care evită neînțelegerile iubitoare și compromițătoare.

Se foloseşte mai mult în chat-uri

„Inima albă” este un emojicon folosit mai mult în chat-uri în aplicații de mesagerie precum WhatsApp sau Telegram. Desigur, internauţii apelează la el şi în comentarii pe rețelele de socializare, precum la Instagram.

În concluzie, este bine să știți mai multe despre utilizarea şi sensul acestor „emoji”.

Atenţie la WhatsApp! O femeie a povestit cum a ajuns să fie victima hackerilor în urmă cu puțin timp.

Aceasta susține că a primit un mesaj cu un cod pe care inițial nu l-a accesat, însă, ulterior un cunoscut i-a cerut codul respectiv, moment în care telefonul i s-a blocat instant. După mai multe încercări, aceasta a reușit să își reaprindă dispozitivul, dar WhatsApp-ul nu i-a mai funcționat.

„Am primit un mesaj SMS cu un anumit cod pentru aplicația WhatsApp. Nu am băgat de în seamă mesajul, dar la diferență de niciun minut, pe WhatsApp, de la o prietenă bună, a venit un mesaj.

‘Băi’, așa era scris. ‘Băi, ți-am dat din greșeală un cod de care am mare nevoie urgent. Atunci, telefonul meu s-a înnegrit. WhatsApp-ul n-a mai putut fi deblocat”, a mărturisit Andreea Dumitrache, potrivit Antena 3.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: