Redactia.ro
Home » Știri » Ce gest a făcut Dan Negru în ziua înmormântării soțului Mariei Cârneci

Ce gest a făcut Dan Negru în ziua înmormântării soțului Mariei Cârneci

Ce gest a făcut Dan Negru în ziua înmormântării soțului Mariei Cârneci

Ce gest a făcut Dan Negru . Maria Cârneci și-a luat adio ieri de la soțul său, Romulus Petrescu. Soțul artistei a fost condus pe ultimul drum de către familia și prietenii care l-au îndrăgit. Dan Negru i-a fost alături artistei, în cel mai greu moment.

Ce gest a făcut Dan Negru în ziua înmormântării soțului Mariei Cârneci

Ieri, 28 noiembrie 2019, Maria Cârneci a trecut prin clipe dureroase. Artista și-a condus pe ultimul drum soțul. Romulus Preda s-a luptat ani buni cu cancerul de colon, din nefericire, după o intervenție chirurgicală au apărut mai multe complicații care i-au fost fatale. Acesta a murit pe data de 25 noiembrie.

Artista nu a fost singură nicio clipă, fiind înconjurată de rude și prieteni. Alături de artistă au fost și vedetele Valentin Sanfira, Simona Secrier, văduva lui Mihai Constantinescu, dar și Dan Negru.

Maria Cârneci și-a condus sotul pe ultimul drum

Prezentatorul de televiziune a fost coleg de platou cu artista de muzică populară, în cadrul emisiunii Next Star. Acesta a venit la ceremonia religioasă, și a ales să poarte o șapcă și să nu iasă în evidență. Dan Negru a adus un buchet de flori și a stat până la sfârșitul slujbei de înmormântare alături de cei veniți să-și adio de la soțul Mariei.

Ne pare tare rău pentru acest eveniment. Soția mea și Maria au fost ca două surori. Au fost colege de cameră, colege de liceu, am fost la nunta lor acum 40 de ani, am fost la toate evenimentele lor importante, ne cunoaștem de o viață. Maria și fiul au făcut tot ce au putut pentru Romulus, dar atâtea zile a avut de la Dumnezeu. Ne pare tare rău”Domnica și Videl, prieteni ai cuplului.

Citeste si:Accident grav! Un autoturism a căzut în Dunăre de pe DN 57

Loading...