Redactia.ro
Home » Monden » Ce îi lipsește Andreei Marin? Vedeta a vorbit sincer: „E în rugăciunile noastre”

Ce îi lipsește Andreei Marin? Vedeta a vorbit sincer: „E în rugăciunile noastre”

GALERIE FOTO (5) Ce îi lipsește Andreei Marin

Andreea Marin se declară o mamă mândră de fiica ei și vorbește cu plăcere ori de câte ori este întrebată de Violeta. Fiica vedetei va împlini vârsta de 13 ani, iar prezentatoarea tv a vorbit despre relația pe care o are cu unicul său copil!

Ce îi lipsește Andreei Marin? Vedeta a vorbit sincer: „E în rugăciunile noastre”

Andreea Marin se poate declara o femeie împlinită. Cu toate că a trecut prin numeroase drame și a fost nevoită să fie puternică, Andreea are în prezent o viață fericită alături de iubitul și fiica sa. Prezentatoarea Tv are o fiică, Violeta cu marele artist Ștefan Bănică Jr. Cu toate că nu mai formează un cuplu, cei doi se înțeleg de dragul fiicei lor. Moderatoarea emisiunii Nu există nu se poate a vorbit pentru Viva.ro, despre relația pe care o are cu fiica de 12 ani și despre planurile sale de viitor.Având în vedere că mai sunt câteva zile până la sărbătorile de iarnă, vedeta a declarat că în perioada Crăciunului îi este dor de părinții săi, care s-au stins în urmă cu câțiva ani.

Când a fost întrebată de fiica sa, Andreea a declarat că este foarte mândră de ea și consideră că îi seamănă leit, și ca fizic, și ca atitudine. „E… o mândrie, trebuie să recunosc. E cât mine aproape.Da, nici nu știe ea cât de mult semănăm… și fizic, și ca atitudine față de viață,” a spus Andreea Marin despre Violeta. Fosta soție a lui Ștefan Bănică Jr. a declarat că își dorește ca fiica sa să-și urmeze pasiunile și tot ce își dorește este să fie fericită. Mai mult, Andreeea Marin a precizat că își va susține fiica indiferent de ce va alege să facă în viață. Întrebată care este cea mai mare dorință a sa, vedeta a spus că aceasta rămâne în suflet și o spune doar în rugăciuni.”O ținem în suflet, noi, ca familie, și o destăinuim doar în rugăciunile noastre. Important e să fim sănătoși, să fim bine! Iubirea și credința sunt chei pentru orice lacăt„.

Andreea Marin a fost căsătorită cu Ștefan Bănică Jr.

Ștefan Bănică Jr. și Andreea Marin au fost căsătoriți șapte ani, iar la vremea aceea, artistul și-a mărturisit sentimentele față de cea care avea să-i devină soție, într-un videoclip “Te iubesc, femeie!”. Pe timpul perioadei cât au fost căsătoriți, cei doi au fost foarte discreți și au preferat să-și trăiască fericirea. Andreea Marin și Ștefan Bănică s-au căsătorit în secret în Statele Unite ale Americii, iar un an mai târziu, în seara când artistul avea concert de Crăciun la Sala Palatului, a venit pe lume Violeta, rodul iubirii lor.

Se pare că derapajele apăruse în viața lor, motiv pentru care au decis să se separe. După căsnicia cu artistul, prezentatoare tv a încercat să-și facă o familie cu turcul Tuncay Ozturk, bărbat cu 11 ani mai tânăr decât ea. La scurt timp, aceștia au divorțat. În prezent, Andreea Marin se iubește cu Adrian Brâncoveanu, angajat în Ministerul Afacerilor Externe. „El este un om asumat, cald și cu un suflet mare. E potrivire!”, a declarat Andreea. Acesta locuiește împreună cu Andreea și fiica acesteia, în casa sa din Pipera. Se pare că cei doi își trăiesc dragostea de trei ani, timp în care și-au ținut relația departe de presă. Andreea și Adrian s-au cunoscut treptat, relația lor începând cu una de prietenie, după care s-au îndrăgostit unul de celălalt.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: