Redactia.ro
Home » Monden » Ce îndrăgostit e Bănel Nicoliță de iubita tinerică! Cum l-au surprins paparazzi

Ce îndrăgostit e Bănel Nicoliță de iubita tinerică! Cum l-au surprins paparazzi

GALERIE FOTO (4)

Banel Nicoliță iubește din nou după ce a divorțat de soția lui, Cristina. Paparazzi l-au surprins în preajma unei focoase blondine, care pare că i-a furat inima de-a dreptul, fostului fotbalist. Ce îndrăgostit e Bănel Nicoliță de iubita tinerică!

Ce îndrăgostit e Bănel Nicoliță de iubita tinerică!

Divorțul pare că-i face bine lui Bănel Nicoliță. Cel căruia i se spunea, cândva, băiatul de suflet al lui Gigi Becali, a fost surprins în preajma noii sale partenere de viață. Paparazzi l-au fotografiat în ipostaze tandre față de o blondină, iar Bănel părea tot mai îndrăgostit de iubita sa tinerică, informează cancan.ro.

Concret, paparazzi i-au surprins pe cei doi la terasa unui local din Capitală. Mai erau, de altfel, însoțiți de un amic, dar Bănel nu s-a sfiit să-i dea un pupic pe obraz blondinei, iar ea l-a răsplătit cu un zâmbet larg. După câteva momente, Bănel și-a condus galant iubita către parcare, acolo unde o aștepta un taxi. Iar dacă la terasă a pupat-o, atunci când a sosit șoferul taxiului, Bănel Nicoliță i-a făcut doar din mână partenerei lui.

Sursa: Cancan

Bănel Nicoliță, probleme financiare

Bănel Nicoliță are probleme cu banii, în ultima vreme. El a vrut să-și înființeze o echipă de fotbal, în Brăila, de aceea a împrumutat 83.000 de euro de la un polițist pensionar. Doar că, fostul fotbalist, în vârstă de 35 de ani, pare că…a cam uitat să-i returneze, iar bărbatul l-a dat în judecată și a avut câștig de cauză.

„A fost vorba despre mai multe împrumuturi. Banii i-am investit în echipă. Așa este, a fost un proces, dar nu s-a mai ajuns la executare silită, fiindcă am rezolvat problema”spune Bănel Nicoliță despre această situație.

Mai mult, cât timp a stat ”pe bară”, Bănel Nicoliță și-a investit banii acumulați din fotbal, în crearea unei grădinițe. Acolo, Bănel îngrijea 60 de copii. Doar că, acest proiect al său l-a cam îndepărtat de familie.

„Istoricul n-ai cum să-l ștergi niciodată. Nebunia mea a fost să mă întorc înapoi, să-mi fac echipă, să-i bat pe toți, să fiu numărul unu! Și asta am făcut, din județul Brăila i-am bătut pe toți. Am neglijat și familie și copii și tot, dar fotbalul mi-a dat tot și eu trebuie să-i răsplătesc. Dacă eu am nebunia asta trebuie să o duc până la capăt. A fost nebunia mea. Punct! Am vrut să fac lucrul ăsta! Eram conștient că nu e bine”, a mai spus Bănel Nicoliță, în urmă cu ceva timp.

Bănel Nicoliță nu vrea să-și mai readucă aminte de fosta sa relație cu soția lui, Cristina. Ei acum păstrează o legătură amiabilă, de dragul copiilor lor.

”Nu vreau să intru în amănunte, vreau doar să spun cum stau lucrurile. Eu doar atât pot să confirm: sunt doi ani și ceva de când nu mai sunt împreună cu fosta soție, oficial am divorțat în luna februarie, anul acesta, dar de doi ani și ceva noi doi nu mai avem absolut nimic.

Am încercat să ne mai împăcăm, să ne mai dăm o șansă, am hotărât amândoi că e mai bine pentru copii să ajungem la un divorț. Dacă erau ceva probleme, apăreau de mult în presă. Dar nu. Ne-am înțeles foarte bine, suntem alături de copii, avem două fete minunate, pe care trebuie să le creștem cu tot ce avem mai bun”, a spus Bănel Nicoliță despre divorț.

Probleme mari de sănătate pentru fosta soție a lui Bănel Nicoliță

A ajuns la psiholog, are nevoie de medicamente mereu și, din cauza stresului, a început să-i cadă părul de pe cap.

Divorțul a marcat-o foarte mult, a intrat într-o stare de depresie din care nu mai poate ieși, cu toate eforturile pe care le face. Pentru a trece peste aceste momente cumplite, a început să ia din ce în ce mai multe medicamente, ba chiar a fost nevoită să apeleze și la ajutorul unui psiholog, la care se duce regulat.

Durerea este mare în continuare, chiar dacă a trecut destul timp de la separarea oficială, iar din cauza stresului și a antidepresivelor s-a mai ales cu o belea pe cap. Și nu vorbim aici în sens figurat, ci chiar de-adevăratelea, pentru că fostei doamne Nicoliță a început să-i cadă și părul!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: