Redactia.ro
Home » Monden » Ce job a avut Cătălin Moroșanu înainte de a fi sportiv: ”La 18 ani am plecat de acasă”

Ce job a avut Cătălin Moroșanu înainte de a fi sportiv: ”La 18 ani am plecat de acasă”

Ce job a avut Catalin Morosanu inainte de a fi sportiv

Cătălin Moroșanu a dezvăluit înainte de a pleca în competiția Survivor România care a fost primul lui job. Luptătorul de kickboxing avea 18 ani atunci când s-a angajat pentru prima oară.

Ce job a avut Cătălin Moroșanu înainte de a fi sportiv: ”La 18 ani am plecat de acasă”

Cătălin Moroșanu, care în prezent este membrul echipei ”Faimoșilor”, în competiția Survivor România, nu a fost dintotdeauna un sportiv de performanță. Primul lui job l-a avut la 18 ani, atunci când a decis să plece de acasă, pentru a-și clădi un drum în viață, informează ciao.ro.

Image result for catalin morosanu

Înainte de a participa la Survivor România, Cătălin Moroșanu a dezvăluit că primul lui job a fost agent de pază. De altfel, a mărturisit că nu a fost deloc un copil ascultător, până la vârsta de 14 ani.

“Copil râzgâiat, mereu când făceam năzbâtii, luam bătaie, că eram cel mai mare. Mai am un frate mai mic decât mine. Am fost un copil neascultător, până la vârsta de 14 ani. Am avut un caracter rebel și în adolescență. La 18 ani am și plecat de acasă să mă descurc singur, atunci m-am angajat ca agent de pază”, povestea Cătălin Moroșanu.

Cătălin Moroșanu: ”De la mama moștenesc ambiția de a merge mai departe”

Image result for catalin morosanu

Cătălin Moroșanu a precizat că ambiția pe care o are a moștenit-o de la mama lui, iar de la tatăl său inteligența emoțională.

„De la mama moștenesc ambiția de a merge mai departe, iar de la tata inteligența, mai ales cea emoțională. Este un foarte bun cunoscător de oameni. Mă bucur că am rămas lângă ei, că nu am plecat ca alți români în țări străine, continuă Cătălin Moroșanu.

Cătălin Moroșanu, căsnicie de 19 ani

Acasă, Cătălin Moroșanu este așteptat de soția lui Georgiana, cu care este căsătorit de 19 ani. Cei doi au și un copil împreună, o fetiță. Și pentru că își iubește foarte mult soția, Cătălin Moroșanu a avut grijă, înainte de a pleca la Survivor, să-i lase un mesaj soției, cu ocazia împlinirii a 19 ani de căsnicie, pe data de 7 februarie.

Image result for catalin morosanu si familia lui

”Scriu aceste rânduri acum, la început de ianuarie, pentru că știu că la aniversarea noastră voi fi departe, dar i-am rugat pe băieți să mă ajute cu postarea acestui mesaj chiar pe 7 februarie. Îmi pare rău că nu putem merge în locul nostru preferat ca în fiecare an. Pe 7 februarie 2002 a fost prima noastră întâlnire. De atunci au trecut 19 ani, 19 ani peste care am trecut împreună la bine și la greu. Împreună făceam naveta pentru a ajunge la școală la Iași, împreună am locuit în căminele din Vladimirescu și împreună am împărțit un pachet de biscuiți în parcul Copou pentru că nu îmi permiteam mai mult. 

Ai fost în dreapta mea indiferent de vreme și vremuri. Mă întorceam de la antrenamente plin de accidentări și alegeai să îmi bandajezi rănile, încurajându-mă să continui, în timp ce alții mă descurajau. Cuvintele tale m-au motivat să muncesc și mai mult pentru visul meu. Ai fost și ești persoana care îmi oferă echilibru în tot ce fac.  Mi-ai dăruit și un înger, pe Natalis. Acum am tot ce îmi doresc, sunt un bărbat împlinit, însă sunt așa datorită ție.  La mulți ani împreună, femeia vieții mele!❤️”, i-a scris Cătălin Moroșanu soției sale, pe facebook.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: