Redactia.ro
Home » Monden » Ce job are mama Biancăi Drăgușanu în București! A renunțat la orașul natal pentru acest loc de muncă

Ce job are mama Biancăi Drăgușanu în București! A renunțat la orașul natal pentru acest loc de muncă

Ce job are mama Biancăi Drăgușanu în București! A renunțat la orașul natal pentru acest loc de muncă

Mama Biancăi Drăgușanu s-a mutat alături de fiica sa de ceva timp. Deși motivul principal a fost să o ajute de blondină cu fetița, puțini știu cu ce se ocupă femeia în București!

Ce job are mama Biancăi Drăgușanu în București! A renunțat la orașul natal pentru acest loc de muncă

Mama Biancăi Drăgușanu, Madi Dragoș, s-a mutat din orașul Călan, județul Hunedoara, la București, pentru a fi mai aproape de fiica sa. Chiar dacă motivul principal a fost să aibă grijă de nepoțica ei și să fie alături de fosta soție a lui Alex Bodi, se pare că mama Biancăi nu mai vrea să plece din Capitală.

Aceasta și-a găsit și un job într-o instituție a statului și este tare fericită cu viața pe care o are la București. Potrivit wowbiz.ro, Madi Dragoș s-a angajat la o agenție subordoonată Ministerului Muncii și Protecției Sociale, pe postul de consilier la ANOFM (Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă) Sector 2, iar în timp liber are grijă și de fiica Biancăi, Sofia.

Femeia a lucrat până anul trecut la AJOFM Hunedoara-Deva, acolo unde a fost încadrată ca expert, mai scrie sursa citată. Informația despre schimbarea domiciliului apare în declarația de venit a lui Madi Dragoș din 2020. Mama Biancăi și soțul ei dețin un apartament și o casă în Călan precum și două terenuri adiacente.

Mama Biancăi conduce un autoturism de tip Audi fabricat în 2009, nu deține bunuri de valoare sau conturi bancare, în schimb are un credit de 24.200 de lei pe care trebuie să-l achite până în luna mai a anului viitor.

Mama Biancăi Drăgușanu a fost grav bolnavă

Nu mereu lucrurile au mers bine pentru cea care i-a dat viață divei din showbiz. În 2016, Madi Drăgușanu primea un diagnostic crunt din partea medicilor, cancer de piele.

”Mama era foarte speriată, avea ochii în lacrimi mereu şi nu mai ştiam cum să o mai consolez. De aceea, am luat decizia de a o aduce la medic, în ciuda faptului că ea nu voia nimic. Am convins-o că trebuie să se opereze pentru a-şi salva viaţa”, declara Bianca, la vremea respectivă.

Intervenţia chirurgicală a fost un succes, mama Biancăi a rămas traumatizată pentru mai mult timp. Vedeta a fost foarte afectată de suferința prin care a fost nevoită mama ei să treacă, însă a încercat să fie optimistă și să-i fie alături.

”I s-a recoltat piele de pe braţ pentru a i se acoperi ce i s-a scos. Rămăsese acolo practic o gaură în nas. Mama a fost în stare de şoc, însă acum este optimistă şi aşa trebuie să fie”, a explicat Drăguşanu la vremea aceea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: