Redactia.ro
Home » Monden » Mama Claudiei Pătrășcanu intervine în conflictul dintre fiica sa și Bianca Drăgușanu. „Ferească Dumnezeu dacă era pe mâna mea”

Mama Claudiei Pătrășcanu intervine în conflictul dintre fiica sa și Bianca Drăgușanu. „Ferească Dumnezeu dacă era pe mâna mea”

Ieri s-a lăsat cu replici acide între Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu. Cele două și-au declarat răszboi și nu s-au sfiit să se întreacă în jigniri. Blondina făcut-o de tot râsul pe Claudia Pătrășcanu, iar aceasta a continuat să o jignească, ba mai mult, a implicat-o în conflict chiar și pe mama sa pentru a-i ține partea.

Mama Claudiei Pătrășcanu a intervenit în războiul celor două

Mama Claudiei Pătrășcanu nu a stat cu mâna în sân când a văzut că fiica sa este doborâtă de declarațiile Biancăi Drăgușanu. Cu toate că artista a fost cea care a început să o jignească pe frumoasa blondină fără motiv, tot ea încearcă să se scoată victimă din acest scandal.

Mama Claudiei Pătrășcanu a intart în direct în cadrul unei emisiuni televizate și a pornit o serie de jigniri la adresa actualei iubite a lui Gabi Bădălău. Femeia a aruncat vorbe grele care cu siguranță nu vor trece neauzite pe la urechea Biancăi Drăgușanu.

Problema e că sunt foarte supărată pe această ființă, cum își permite ea să-mi jignească mie copilul, până când domnule Capatos, îi trimite mesaje de pe telefonul lui Gabi, o face în tot felul pe Claudia. Nu pot să-i pronunț numele la așa duduie, își permite ea să jignească pe cineva pe care nu a cunoscut în viața ei. Claudia își crește copiii singură, ea nu se plimbă prin vacanțe cu diverși… Femeia asta dacă era pe mâna mea, ferească Dumnezeu, dacă eram mama ei a doua zi o desfiam„, a fost declarația mamei Claudiei Pătrășcanu.

Bianca Drăgușanu a desființat-o pe Claudia Pătrășcanu. De la ce a pornit totul

Bianca Drăgușanu a făcut-o de tot râsul pe Claudia Pătrășcanu după ce aceasta a atacat-o într-un mod indirect , subliniind faptul că blondina e geloasă pe ea datorită frumuseții naturale pe care o are. Spre deosebire de bomba sexy, Claudia Pătrășcanu nu era operații estetice, iar acest lucru s-a gândit ea că este un atuu față de Bianca.

Prin tot ce face și tot ce spune, această penibilă se autodescrie. Mă mir că i-au ieșit 2 propoziții cursive la 4 clase câte are. Încă o dată ne dovedește prostia infinită și frustrarea de care dă dovadă. Este o mizerie de om și de femeie, de la care vă puteți aștepta numai la mizerii, pentru că atât a știut să facă toată viața ei. Până și pe copiii ei îi învață să mă înjure și ea se dă mamă model. Nu pot să mă supăr pe o persoană atât de low, cred că are nevoie de ajutor divin și cu siguranță de specialitate! Sper să se vindece, că își face copiii de râs. Să nu-mi spună mie de exemple, pentru că dacă stau s-o analizez, e vai și amar! O femeie care își manipulează copiii și îi folosește ca pe o monedă de schimb nu e femeie, nici demna, nici mamă. O mamă nu-l înjosește și ponegrește pe tatăl copiilor ei, o femeie adevarată, asa cum se pretinde, nu face panaramă, așa cum este! O stricăciune amărâtă de care mi-e milă.„, a declarat Bianca Drăgușanu

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini