Redactia.ro
Home » Sport » Ce l-a șocat pe un portar în România! Austriacul nu și-a revenit nici acum

Ce l-a șocat pe un portar în România! Austriacul nu și-a revenit nici acum

FC Botoșani, Martin Fraisl , portar experienta, Liga I,

Austriacul Martin Fraisl nu și-a revenit încă, după perioada pe care a petrecut-o în România. Portarul a acordat un interviu incredibil celor de la Spox.

Martin Fraisl a jucat la FC Botoșani, în perioada 2018-2019. Goalkeeper-ul în vârstă de 27 de ani a povestit mai multe faze care l-au marcat. Primul lucru care nu i-a plăcut a fost atitudinea conducătorilor de cluburi.

”Acesta este cel mai slab jucător care a fost vreodată la club.’ O asemenea frază din gura unui președinte de club e greu de imaginat. Dar în România, abordarea este cu totul alta. Nu era vorba despre mine, dar se întâmplă. Președintele ne amenința deseori, dacă nu câștigam meciurile”, a spus portarul, pentru Spox.

”Am stat ca și cum aș fi fost în carantină”

Portarul care acum apără în liga a doua germană a rămas surprins și de prieteniile dintre fotbaliști.

”În timpul unui meci, fundașii noștri centrali s-au insultat cumplit și s-au jignit, iar după meci au mers împreună acasă și erau cei mai buni prieteni. Astfel de lucruri se întâmplă în această țară”, a spus tânărul de 27 de ani.

Austriacul și-a continuat povestea despre condițiile din România.

”Am stat un an ca și cum aș fi fost în carantină. Stăteam la hotel și doar jucam fotbal. Orașul era urât! Dar pe de altă parte mi-am dat seama de cât de bine ne e în Austria sau Germania. Am ieșit odată cu soția în oraș. Am stat ore în șir să mâncăm, am avut aperitiv, fel principal și desert. Am plătit 13 euro”, a mai povestit Fraisl.

Austriacul nu a putut să nu observe cât de săraci sunt oamenii din Moldova. Nu este prima dată când fotbalistul a povestit despre perioada petrecută în România.

”Salariul mediu pentru un profesor este de 250 de euro. Oamenii conduc căruțe în România”, a mai spus fostul goalkeeper al celor de la Botoșani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: