Redactia.ro
Home » Monden » Ce lecții a învățat Andreea Tonciu de la Anamaria Prodan: ”Am avut numai lucruri bune de învățat de la nașa mea!”

Ce lecții a învățat Andreea Tonciu de la Anamaria Prodan: ”Am avut numai lucruri bune de învățat de la nașa mea!”

Ce lecții a învățat Andreea Tonciu de la Anamaria Prodan: ”Am avut numai lucruri bune de învățat de la nașa mea!”

Ce lecții a învățat Andreea Tonciu de la Anamaria Prodan. Fosta asistentă TV a vorbit despre relația special pe care o are cu nașa sa.

Ce lecții a învățat Andreea Tonciu de la Anamaria Prodan: ”Am avut numai lucruri bune de învățat de la nașa mea!”

Andreea Tonciu nu avea cum să lipsească de la lansarea cărții „Da, sunt cea mai bună!” a Anamariei Prodan. Într-un interviu acordat Antena Stars, fosta asistenta TV a vorbit despre relația special pe care o are cu nașa sa. Ea a spus că nu s-a întâmplat niciodată ca sexy-impresara să nu-i dea sfaturi foarte bune de viață.

”Întotdeauan o să fiu alături de nașa mea, o consider a doua mea mamă, m-a dat cele mai bune sfaturi și mereu am avut de învățat lucruri bune de la ea. Cel mai bun sfat a fost să nu mă cert niciodată cu soțul meu și dacă vreodată va exista vreo ceartă, să nu ajungem niciodată la lucruri de genul divorțului”, a spus fosta asistentă TV.

Andreea Tonciu are o fetiță în care se învârte întreg universul său. Întrebată dacă mai are de gând să aducă pe lume un nou copil, frumoasa bruetă a fost fermă, apreciind că nu este acum momentul și spunând că cel mai probabil când va ajunge la 40 de ani se va gândi la acest aspect. ”Am făcut un copil, dar momentan nu sunt pregătită pentru al doilea, cine știe, poate pe la 40 de ani”, a spus Andreea Tonciu.

Întreaga viață a vedetei se învârte acum în jurul fetei ei, Rebe. Fosta asistentă a lui Capatos mărturisește că se simte ca la 20 de ani și tocmai de aceea nu pune deloc preț pe vârsta din buletin. Unde mai pui că și fiica sa o ajută să se simtă iar copil, căci în comportamentul micuței se vede la orice pas, Rebe moștenindu-și tatăl doar la aspect, scrie antenastars.ro.

”Sunt la vâsta a doua, dar nu mă simt bătrână, mă simt ca la 20 de ani, dar na, mai punem peste. Acum o am pe Rebe, îmi dedic tot timpul cu ea, facem balet, ieșim în parc, colorăm, facem mâncare, fac piața. Nu mă ajută nimeni. Îi place și ei la bucătărie, seamănă cu mine, dar și la comportament, este foarte impunătoare. În rest, e toată taică-su, e de bine pentru că soțul meu este frumos”, a mai adăugat vedeta.

Gestul făcut de Anamaria Prodan pentru a fi sigură că Laurențiu Reghecampf nu se va împăca cu fosta soție

Multe voci, după declarațiile Marianei Pfeiffer au susținut că ar fi vorba despre un blestem legat de numărul 13, iar acesta ar fi motivul destrămării căsniciei impresarei. Anamaria a spus că acestă presupunere este o prostie și că nu este vorba despre karma, deoarece nu ea a fost motivul divorțului dintre Laurențiu Reghecampf și Mariana Pfeiffer.

„Nu, asta e o prostie. Când m-am reîntâlnit cu Laurențiu Reghecampf după 13 ani și când am hotărât amândoi să mergem mai departe pentru că ne pierduserăm în trecut l-am întrebat ce legătură mai are cu soția sa. El mi-a spus că nu mai au niciun fel de legătură de doi ani, că dorm în camere separate. Nici momentul în care Luca a apărut nu i-a mai apropiat. Am aceste mesaje pe un BlackBerry”, a afirmat Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan a declarat că înainte de a face pasul cel mare alături de Laurențiu, ea a invitat-o pe fosta soție a antrenorului la masă. Impresara afirmă că i-ar fi întrebat pe amandoi dacă mai există vreo șansă pentru a-și salva relația, iar Mariana Pfeiffer a afirmat că nu, drept urmare impresara s-a simțit sufletește împăcată să înceapă o relație cu Laurențiu Reghecampf.

„Am invitat-o pe doamna Mariana Reghecampf la masă, unde a fost și Laurențiu, și i-am întrebat dacă cei doi își mai pot repara relația pentru a fi eu liniștită sufletește. Laurențiu a spus că nu se mai poate repara nimic, pentru că ruptura era de câțiva ani. În fața lui Dumnezeu eu stau dreaptă. Eu l-am susținut pe soțul meu mereu. Nu sunt obișnuită cu asemenea scandaluri, când l-am luat pe Laurențiu Reghecampf eram Anamaria Prodan și l-am ridicat pe culmile succesului. Am încercat să am o atitudine extraordinară, cred că puține soții au asemenea atitudine când văd acele poze în presă. El va rămâne sufletul nostru. Copiii mei n-au voie să uite că Laurențiu Reghecampf e tatăl lor”, a spus Anamaria Prodan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: