Redactia.ro
Home » Știri » Ce mai face Maria Grapini? Rezultatul alegerilor locale a dezamăgit-o

Ce mai face Maria Grapini? Rezultatul alegerilor locale a dezamăgit-o

Ce mai face Maria Grapini

Vă  mai amintiți de Maria Grapini? Ea este una dintre europarlamentarii români la Bruxelles, însă, pare că a dispărut de pe scena politică, în ultima vreme. Cunoscută pentru greșelile sale gramaticale, Maria Grapini este la curent cu ceea ce se întâmplă în țară, pe care o mai vizitează din când, în când.  O demonstrează ultima sa postare pe facebook, în care spune că este tristă de rezultatul obținut la alegerile locale, de partidul pe care îl reprezintă în PE, anume  Partidul Puterii Umaniste .

Cine este Maria Grapini. Scurtă biografie

Dacă mulți dintre noi o cunoaștem  mai mult pentru exprimările greșite, află că Maria Grapini s-a născut la Galați și este o femeie de afaceri și politiciană română, de profesie inginer textilist. A deținut funcția de ministru delegat pentru IMM-uri în Cabinetul Ponta II, iar din 2014 este deputat în Parlamentul European. În prezent, este membră în Grupul Alianței Progresiste a Socialiștilor si Democraților din Parlamentul European, din partea Partidul Puterii Umaniste. La ultimile alegeri europarlamentare, cele din 2019,  ea fost susținută de PSD.

Ce mai face Maria Grapini

Ultima sa postare pe facebook arată că Maria Grapini a fost recent în țară, pentru alegerile locale din acest an  și că nu este prea mulțumită de rezultatul partidului pe care îl reprezintă în PE.

Am plecat trista la Bruxelles,dezamagita de modul in care au decurs alegerile! M-au dezamagit si rezultatele:umanistii nu au primit voturi desi programul nostru este pentru oameni!Respect votul cetatenilor dar trebuie sa-si asume votul si daca sunt nemultumiti sa mearga la cei pe care i-au votat!Eu voi continua sa reprezint tara cu aceiasi determinare si curaj! Cred ca daca nu-ti iubesti tara ta si iubesti mai mult o alta tara este ca si cum iti renegi mama si iti alegi alta doar pentru ca este mai bogata,mai frumoasa(citat preluat)”, a scris Maria Grapini pe facebook.

Tot într-o ultimă sale postare, Maria Grapini laudă testarea rapidă Covid din Bruxelles și condamnă că în România nu se procedează astfel .

”Asa se face testul rapid la Bruxelles!Nu trebuie sa ai cladiri imense ca sa testezi! Am
urmarit cu atentie procedura urmata de persoana care preleva testul si am
vazut cu cata precizie face totul, cata precautie pentru respectarea conditiilor de dezinfectie dupa fiecare recoltare!
Marele comitet din Romania nu ar putea face asa la toate cadrele didactice,personal auxiliar si pana la urma tuturor romanilor,caci,nu-i asa, avem dreptul constitutional la sanatate!”, mai scrie Maria Grapini.

În schimb, europarlamentarul mai participă și la anumite conferințe din funcția pe care o deține.

Maria Grapini a inventat o nouă țară, ”Letiția” și un nou oraș, ”Tela Viv”

De-a lungul timpului, europarlamentarul s-a remarcat prin exprimările eronate. A stârnit ironie, dar și controverse în jur, din cauza lor. Iată câteva dintre cele mai cunoscute, din ultima vreme: Într-o postare pe Facebook, din 2019,  europarlamentarul le urează urmăritorilor săi „Seară bună din Tela Viv”, referindu-se la orașul israelian Tel Aviv. Asta după ce mai în trecut, Grapini a inventat o ţară, ”Letiţia ”şi s-a felicitat singură pe Facebook.

grapini-tela-viv-captura-fb

facebook maria grapini

Maria Grapini este renumită printre internauţi pentru postările sale pline de greşeli de exprimare, plus virgulele între subiect şi predicat.

 

Etichete: