Redactia.ro
Home » Știri » Mesajul lui Piedone după ce a câștigat Primăria Sectorului 5: „Necuraților, plecați acasă! Ați făcut suficient rău!”

Mesajul lui Piedone după ce a câștigat Primăria Sectorului 5: „Necuraților, plecați acasă! Ați făcut suficient rău!”

O nou amanare in dosarul Colectiv

Cristian Popescu Piedone a câștigat alegerilor locale în sectorul 5, deși este condamnat la 8 ani de închisoare în dosarul Colectiv. Piedone a fost susținut de partidul lui Dan Voiculescul. La scurt timp după afișarea rezultatelor, primarul sectorului 5 a transmis un mesaj pe rețelele de socializare.

Cristian Popescu Piedone este noul primar al sectorului 5

Cristian Popescu Piedone, fostul primar al Sectorului 4 al Capitalei a câștigat alegerile locale în Sectorul 5, după numărarea a 94% din voturi.

După numărarea a 89.103 voturi, 94% din total, Cristian Piedone a reprezentat cel mai mare scor în cursa pentru Primăria sectorului 5. Acesta a fost urmat de fostul primar, Cristian Băcanu, cu 24,25%. Luni dimineață, Popescu Piedone a postat un mesaj pe rețelele de socializare în care afirmă că judecata cetățenilor a decis și că ”dreptatea a învins”.

Fostul primar al Sectorului 4 este condamnat la 8 ani și 6 luni de închisoare cu executare în cazul Colectiv. Acesta este acuzat pentru săvârșirea infracțiunii de abuz în serviciu în legătură cu eliberarea autorizațiilor de funcționare pentru clubul Colectiv.

Curtea de Apel București a început judecarea apelului în dosarul Colectiv, în care au fost condamnați Cristian Popescu Piedone, funcționarii, patronii clubului, 2 pompieri, pirotehniștii și reprezentanții firmei de artificii.

Mesajul lui Piedone după câștigarea mandatului

După ce a câștigat alegerilor locale la Primăria Sectorului 5 al Capitalei, Popescu Piedone a postat un mesaj în mediul online.

Copiii din Sectorul 5 merită să crească frumos și în siguranță! Seniorii din Sectorul 5 merită să trăiască decent după o viață de muncă! Voi toți meritați să fiți tratați cu respect! V-am cerut să aveți încredere în mine și nu m-ați dezamăgit! Va promit că nici eu nu vă voi dezamăgi! Mă apuc de treabă! Meritați să trăiți într-un sector în care părerea voastră contează, în care sunteți ascultați! Lucrurile se vor schimba, dragi prieteni! Voi fi 24/24 printre voi, împreună vom găsi rezolvare la problemele care vă macină de atâta amar de vreme.

Vin către primărie! Vin cu poporul, cu locuitorii din sectorul 5! Primăria este de fapt a oamenilor! Iar voi, necuraților, plecați acasă! Ați făcut suficient rău! Dumnezeu a fost de partea noastră! Cu credință și încredere începem munca!” a scris Piedone .

❗️Judecata poporului a decis! ✅ Dragi prieteni, adevărul a învins! Dreptatea a învins! Noi am învins! Împreună!❗️În…

Publicată de Cristian Popescu Piedone pe Duminică, 27 septembrie 2020

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: