Redactia.ro
Home » Monden » Ce mai face Nicole din „Lacrimi de iubire”. Actrița a vorbit despre o posibilă întoarcere în lumea filmelor

Ce mai face Nicole din „Lacrimi de iubire”. Actrița a vorbit despre o posibilă întoarcere în lumea filmelor

GALERIE FOTO (3) Ce mai face Nicole din „Lacrimi de iubire”. Actrița a vorbit despre o posibilă întoarcere în lumea filmelor

Mihaela Bărluțiu, cunoscută pentrul personajul „Nicole” din telenovela „Lacrimi de iubire” a povestit despre cum e viața ei de mămică și despre posibila întoarcere în lumea filmelor. 

Ce mai face Nicole din „Lacrimi de iubire”. Actrița a vorbit despre o posibilă întoarcere în lumea filmelor

O mai ții minte pe „Nicole Varlam”? Personajul interpretat în urmă cu 15 ani de Mihaela Bărluțiu a fost idolul tuturor adolescentelor. Cu o atitudine rebelă și extrem de sexy, tânăra a ajuns în sufletul telespectatorilor care așteptau cu nerăbadare următorul episod din telenovela fenomen. Acum, Mihaela are doi copii și a lipsit mult timp din lumina reflectoarelor.

Mihaela Bărluțiu a fost una dintre cele mai îndrăgite actrițe de la noi și chiar și la 15 ani de când s-au încheiat filmările telenovelei „Lacrimi de iubire”, numele ei continuă să fie pe buzele celor care au simpatizat-o încă de la primul episod al producției românești. Acum, fosta actriță este dornică de a juca din nou într-un film și chiar este foarte deschisă pentru orice rol. De când s-a retras din lumina reflectoarelor, viața Mihaelei s-a schimbat foarte mult. Aceasta s-a mutat în Las Angeles și, în ciuda anilor care au trecut, încă primește mesaje din parte fanilor.

Ce mai face Nicole din „Lacrimi de iubire”. Actrița a vorbit despre o posibilă întoarcere în lumea filmelor

„Viata mea s-a schimbat foarte mult, pentru că eu însămi am avut schimbări majore. Am început o a doua viață în momentul în care am ajuns în Los Angeles. Îmi este dor de tot, până și de oboseala care se acumulase după 12 ore de filmări. Sunt deschisă pentru orice rol. Chiar îmi este foarte dor. M-am maturizat mult, sunt mai responsabilă și am devenit mamă. Te schimbi fără să realizezi. Am fost foarte apreciată în perioada filmărilor și încă sunt. Încă primesc mesaje frumoase din partea fanilor mei și îmi este foarte drag să păstrez legătura cu ei”, a spus Mihaela, pentru ciao.ro.

 Motivul pentru care Mihaela Bărluțiu a decis să plece din România

Mihaela Bărluțiu a mers în urmă cu mai mulți ani într-o vacanță în SUA și atunci a decis că viața ei trebuie să fie acolo. Cunoscuta actriță a rămas în Los Angeles, acolo unde a și dezvoltat o afacere foarte productivă, alături de soțul ei.

Ce mai face Nicole din „Lacrimi de iubire”. Actrița a vorbit despre o posibilă întoarcere în lumea filmelor

”S-a întâmplat pur și simplu. A fost, de fapt, o vacanță plănuită și după o lună m-am decis să rămân acolo. Viața noastră de familie este ca a oricărei alte familii. Ne simțim foarte bine împreună. Bineînțeles, consider că o familie este foarte puternică atunci când toată lumea lucrează împreună. O familie se întreține cu foarte multă iubire, dar și cu respect. Altfel, nu se poate numi familie. Afacerea ne merge foarte bine, mulțumim lui Dumnezeu. Muncim cu inima deschisă și primim de la Univers exact ceea ce ne dorim. Avem foarte multe proiecte și în România, însă suntem la început de drum, dar pe drumul cel bun”, a mai povestit cunoscuta actriță.

Despre fetițele ei, Mihaela Bărluțiu a mai povestit că sunt diferite și că fiecare dintre ele are propria personalitate. De asemenea, actrița a mai mărturisit că atât ea, cât și soțul său, se străduiesc să le arate mereu calea cea bună.

”Fetițele mele sunt foarte bine. Le aducem în fiecare vară în România, unde le place foarte mult. Chiar ne-au propus să ne mutăm aici. Este din ce în ce mai greu să fii mămică, Nicole devine adolescentă și apar probleme, iar Jasmine are o personalitate diferită. Avem copii foarte buni și încercăm să îi îndrumăm cum putem noi mai bine. Îmi doresc să mai facem un copil, doar că deocamdată vreau să mai aștept. Am doar 32 de ani, am tot timpul din lume”, a mai spus Mihaela.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: