Redactia.ro
Home » Monden » Ce mai face Ricky, fostul șofer al Monicăi Gabor? Tânărul sexy și-a schimbat total viața

Ce mai face Ricky, fostul șofer al Monicăi Gabor? Tânărul sexy și-a schimbat total viața

GALERIE FOTO (5) Ce mai face Ricky, fostul șofer al Monicăi Gabor? Tânărul sexy și-a schimbat total viața

Monica Gabor a adus în atenția publicului, pe vremea când era căsătorită cu Irinel Columbeanu, doi șoferi foarte arătoși. Ce mai fac acum foștii șoferi ai ”scorpiei de la Izvorani”? 

Ce mai face Ricky, fostul șofer al Monicăi Gabor

Foștii șoferi ai Monicăi Gabor au dispărut din atenția publicului, iar unul dintre ei, Ricky, și-a schimbat complet viața după colaborarea cu fosta doamnă Columbeanu. Înainte să divorțeze de Irinel Columbeanu, Moni făcea tot posibilul pentru ca acesta să fie gelos, așa că a ales niște șoferi tineri și sexy, care să stea în permanență după ea.

Ce mai face Ricky, fostul șofer al Monicăi Gabor? Tânărul sexy și-a schimbat total viața

Aceștia erau Voicu Pânzar, cunoscut ca ”Ricky Martin de România”, iar celălalt Adrian Filote sau ”Banderas”, datorită faptului că arătau foarte bine. Ricky Martin de România a dispărut subit din viața publică cu mulți ani în urmă, atunci când a început să colaboreze cu designerul Cătălin Botezatu. După ce a renunțat să mai fie șoferul Monicăi, acesta s-a îndrăgostit de o tânără din Turda și amândoi s-au stabilit acolo.

Ce mai face Ricky, fostul șofer al Monicăi Gabor? Tânărul sexy și-a schimbat total viața

Voicu Pânzar a fost modelul lui Cătălin Botezatu și a reprezentat România la un concurs internațional de frumusețe masculină. În urmă cu zece ani, bărbatul și-a dat demisia și nu a mai fost șoferul fostei doamne Columbeanu, aflată atunci în prag de divorț cu controversatul afacerist. După ce s-a îndrăgostit de o tânără din Turda, care este fiica afaceristului Miron Gherman, Ricky s-a căsătorit cu ea și au devenit părinții unei fetițe. De atunci, bărbatul a dispărut din viața publică și nu a mai avut apariții pe rețelele de socializare, astfel că nimeni nu știe ce face în prezent.

Ce mai face Ricky, fostul șofer al Monicăi Gabor? Tânărul sexy și-a schimbat total viața

Ce mai face Adrian Filote, Banderas de România

Un alt șofer al Monicăi Gabor, care a intrat în atenția publicului fiind foarte arătos, este Adrian Filote. Banderas de România și Monica Gabor nu au fost în relații atât de bune. Acesta a lăsat-o în drum pe fosta doamnă de Izvorani după ce aceasta l-a lovit cu poșeta în cap, într-un moment în care a cedat nervos.

Adrian Filote a plecat în Mexic și s-a angajat la un hotel din stațiunea Cabo San Lucas, însă s-a mutat și de acolo acum doi ani și nu se știe unde s-a dus. Nu a mai postat de un an pe rețelele sociale, atunci când a reacționat la întrebarea unui prieten care l-a întrebat dacă mai locuiește în Cabo.

Ce mai face Ricky, fostul șofer al Monicăi Gabor? Tânărul sexy și-a schimbat total viața

”Nu, acum sunt foarte departe”, a răspuns, Adrian Filote la întrebarea care i-a fost adresată, în limba spaniolă.

La fel ca Monica Gabor, cei doi bărbați care au fost șoferii ei și-au schimbat viața radical. Fosta soție a lui Irinel Columbeanu trăiește, de câțiva ani, o poveste de dragoste cu miliardarul Mr. Pink, alături de care s-a stabilit în SUA.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: