Redactia.ro
Home » Monden » Monica Gabor a ajuns în România! Care a fost primul lucru pe care l-a făcut vedeta

Monica Gabor a ajuns în România! Care a fost primul lucru pe care l-a făcut vedeta

GALERIE FOTO (4) Monica Gabor a ajuns în România! Care a fost primul lucru pe care l-a făcut vedeta

Monica Gabor s-a întors în România după patru ani! Fosta doamnă Columbeanu face acum un tur al emoțiilor, având parte de întâlniri cu oameni care i-au lipsit. 

Care a fost primul lucru pe care l-a făcut vedeta

Timp de patru ani, Monica Gabor a locuit în SUA alături de soțul său Mr. Pink. A venit momentul ca aceasta să se întoarcă pe meleagurile românești și să revadă persoanele care i-au fost alături mult timp. Cu siguranță are multe de făcut în țară, însă primul și primul lucru pe care aceasta l-a făcut a fost să meargă la mormântul părinților ei.

Părinții Monicăi sunt îngropați la cimitirul din Bacău, acolo unde ea a copilărit. Prima oprire a fost la locul de veci al celor care i-au dăruit viață, de unde a postat pe rețelele de socializare un mesaj emoționant.

”Veți fi iubiți mereu!”, apare în imaginea de la mormântul lui Emil Gabor (decedat în 2021) și cel al Veronicăi Bulai (decedată în 2013). În poză se vede și coroana de flori, semnată de cele trei fiice îndoliate.

Monica Gabor a ajuns în România! Care a fost primul lucru pe care l-a făcut vedeta

Cu cine s-a văzut Monica Gabor de când a venit în România

Monica Gabor a ajuns în România! De asemenea, Monica Gabor, în vârstă de 33 de ani, a redevenit activă pe conturile de pe rețelele de socializare unde a publicat fotografii și mesaje din locurile pe unde a umblat în această perioadă și mai ales cu cine s-a reîntâlnit.

Imediat cum a ajuns în România, fosta doamnă Columbeanu și-a vizitat prietenele și rudele. Monica Gabor apare în imagini alături de bunele ei prietene, Diana Haidinger și Mădălina Apostol.

”În sfârșit ne revedem după aproape patru ani”, ”Prietenele mele iubite”, a scris Monica, în dreptul fotografiilor.

Monica Gabor a ajuns în România! Care a fost primul lucru pe care l-a făcut vedeta

Monica Gabor a ajuns în România! Nici sora ei Alina nu a scăpat de brunetă, pentru că soția milionarului din SUA i-a făcut o vizită acasă. Monica Gabor apare jucându-se cu un patruped negru și simpatic, semn că a fost în vizită și la sora ei cea mare, singura din familie care nu și-a dorit să devină vedetă.

”Jimmy, cățelul surorii mele, Alina”, a scris Monica în dreptul imaginii.
Monica Gabor a ajuns în România! Care a fost primul lucru pe care l-a făcut vedeta

De asemenea, la sfârșitul lunii ianuarie, Monica a plecat din America și s-a oprit în Dubai, să-și vadă sora mai mică, pe Ramona, cu care nu se mai întâlnise din 2019. Restricțiile cauzate de pandemie le-au dat apoi peste cap toate planurile. Nu s-au văzut de Crăciun, nici de înmormântarea tatălui lor, Emil Gabor, nici de parastasul mamei, Veronica Bulai.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: