Redactia.ro
Home » Monden » Monica Gabor și Mr.Pink sărbătoresc Crăciunul în familie. Cum s-au fotografiat

Monica Gabor și Mr.Pink sărbătoresc Crăciunul în familie. Cum s-au fotografiat

Monica Gabor și Mr. Pink sărbătoresc Crăciunul în familie. Cei doi soți s-au fotografiat alături de copiii lor, Irina și Anthony și au postat imaginea pe rețelele de socializare.

Monica Gabor și Mr. Pink sărbătoresc Crăciunul în familie

Monica Gabor și Mr. Pink sărbătoresc Crăciunul în familie. Mai exact, alături de Irina, fiica Monicăi cu Irinel Columbeanu și cu Anthony, fiul lui Mr. Pink din căsătoria anterioară. Monica a postat pe rețelele de socializare o fotografie în care se poate vedea cât de uniți sunt toți patru, informează Spynews.

În fotografie Irina Columbeanu stă lângă tatăl ei vitreg și are o rochie asortată cu rochia mamei ei, Monica Gabor. Anthony stă la mijloc și este îmbrățișat de Monica, acesta zâmbește, de altfel, cu gura până la urechi. Iar dacă Irina și Monica sunt îmbrăcate în roșu, Mr Pink are un tricou galben cu pantaloni albi, iar cel mic este îmbrăcat la costum. Iar ca semn că nu a uitat de unde a plecat, Monica Gabor a scris lângă fotografie: ”Crăciun fericit tuturor românilor de pretutindeni.”

Irina Columbeanu, plecată de doi ani în America

Irina Columbeanu este plecată de doi ani în America, alături de mama ei. Chiar dacă îi este dor de fiica lui, Irinel Columbeanu spune că acolo îi este mai bine alături de mama sa.

”Plecarea Irinei este încununarea modului meu de a gândi. Trebuie să-i permiți și să o ajuți să-și împlinească viața cât mai frumos. Nu imposibilitatea de a-i plăti școlarizarea m-a determinat să fiu de acord ca ea să-și completeze educația în altă țară, ci tocmai constatarea că acest lucru este necesar pentru a se adapta acestei lumi. Ea acolo trebuie să învețe să se adapteze acestei noi lumi”, a explicat Irinel Columbeanu, în emisiunea ”40 de întrebări” cu Denise Rifai.

De altfel, Irinel Columbeanu nu și-a mai văzut fiica de când a plecat din România, în California.

”Sunt într-o comunicare mai mult virtuală cu ea. Așa este un lucru mai puțin greu de suportat, dar nu trebuie să o considerăm o dramă”, a declarat Irinel Columbeanu despre fiica lui.

Chiar dacă s-au despărțit, iar Irina este alături de ea, Monica Gabor este în relații bune cu fostul ei soț, Irinel Columbeanu.

”Acum mă înţeleg foarte bine cu el, în sensul în care ne putem suna oricând şi putem vorbi despre orice aspect legat de Irina, ca doi oameni civilizaţi. De când a fost în America şi a văzut că am o relaţie cu un om de bună credinţă, cu intenţii serioase, că sunt într-un mediu mai mult decât OK, că am o viaţă bună, s-a convins că nu am nicio intenţie s-o păstrez în America cu forţa şi că n-aş face niciodată ceva ilegal sau care să-mi pericliteze viitorul şi, implicit, viitorul Irinei. E adevărat că i-au trebuit cinci ani să se convingă de asta şi că şi el a făcut unele eforturi. Dar şi eu le-am acceptat pe toate, pentru că Irina merită orice efort din partea mea”, declara Monica Gabor într-un interviu.

Monica Gabor și Irinel Columbeanu au divorțat în anul 2011.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: