Redactia.ro
Home » Monden » Ce mare a crescut fiul Addei! Alex este un puști tare simpatic

Ce mare a crescut fiul Addei! Alex este un puști tare simpatic

GALERIE FOTO (2) Ce mare a crescut fiul Addei!

Adda Balada s-a schimbat enorm de când a devenit mamă. Deși este o fire impulsivă, artista era o mamă model și își iubește familia enorm. Anii au trecut, iar fiul artistei a crescut surprinzător. Recent, solista a postat o fotografie pe rețelele de socializare în care apare alături de Alexandru, fiul ei de patru ani.

Ce mare a crescut fiul Addei. La numai patru ani, Alex și-a schimbat în totalitate mama

Adda Balada și Cătălin formează unul dintre cele mai consolidate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au împreună un băiat, pe Alexandru în vârstă de patru ani. Adda s-a schimbat enorm de când a devenit mămică, și cu toate că muzica era pe primul loc în viața ei, acum familia este cel mai important lucru. „Pentru mine totul a început să capete un alt sens. Vreau să stau cât mai mult timp cu bebe, să mă relaxez și să mă bucur de el. Chiar și de Sărbători, când de obicei eram la concerte, am preferat să stau lângă cel mic, cât de mult am putut. Singurele dăți când mai fug de acasă, să zic așa, sunt atunci când bebe doarme, însă abia aștept să mă întorc la el”, declara Adda după ce a născut. Ei bine, anii trec, iar Alex a crescut un băiețel voinic.

Cătălin, soțul Addei participă în noul sezon al emisiunii Chefi la cuțite, fiind în echipa lui Cătălin Scărlătescu. Pentru a-și încuraja soțul, Adda a postat pe rețelele de socializare o fotografie în care apare alături de fiul său, în timp ce pregăteau de mâncare. „Tati, în seara asta noi gătim”, a fost mesajul Addei.

În octombrie 2016, Adda l-a adus pe lume pe Alex într-un spital din București, iar acest lucru a fost o bucurie imensă pentru Cătălin, dar și pentru artistă. Alex s-a năcut perfect sănătos, simpatic și a moștenit trăsăturile părinților săi. Alex le face viețile mai frumoase și mai pline de viață părinților săi. Cu toate că băiețelul ei este foarte frumos, Adda a postat puține fotografii cu el pe rețelele de socializare. Pe timpul filmărilor de la Asia Express, Alex a stat la bunici, care s-au ocupat de creșterea lui aproximativ două luni de zile.

Adda Balada si fiul ei, Alex

Relația de dragoste dintre Adda și Cătălin Rizea

Adda și Cătălin s-au căsătorit în 2016, iar împreună dețin o firmă de care se ocupă în mod egal. Este vorba despre un studio de înregistrări, intitulat Baladda Records. Cătălin a devenit treptat managerul și impresarul Addei, motiv pentru care, cei doi petrec foarte mult timp împreună. Cei doi au participat în emisiunea de supraviețuire Asia Express, unde au creat o atmosferă haioasă.

De asemenea, Adda a vorbit despre momentul în care a fost cerută în căsătorie. „El voia să mă ceară într-un loc frumos, mai spectaculos. Și eram în drum spre bunicii mei atunci, de Paști.Eu m-am prins că vrea să mă ceară de soție și i-am zis: «Măi, tu mi-ai luat inel». L-am găsit în torpedo la mașină și i-am zis oprește aici și cere-mă de soție. Cătălin mi-a zis: «Nu, nu, că voiam să te cer undeva unde e frumos. Apoi i-am zis că vreau să mă ceară acolo. A oprit mașina, pe marginea drumului unde treceau tractoare și alte mașini. Eu nici nu auzeam ce zicea, însă ziceam: «Da, Da, Da».Nici nu știam ce îmi spunea, eram foarte emoționată”, a declarat ADDA.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: