Redactia.ro
Home » Monden » Ce mare s-a făcut băiatul Geaninei Ilieș! Adolescentul nu are o relație apropiată cu tatăl său

Ce mare s-a făcut băiatul Geaninei Ilieș! Adolescentul nu are o relație apropiată cu tatăl său

Este sărbătoare în viața Geaninei Ilieș. Vedeta și-a sărbătorit băiatul, Patrick, pe care îl are din  fostul mariaj. 

Ce relație are băiatul cu tatăl său

Fosta femeie de afaceri, actriță și prezentatoare de știri, Geanina Ilieș este foarte fericită. Fiul acesteia, Patrick, care  a împlinit astăzi vârsta de 14 ani, este un tânăr bine făcut și și-a depășit amma în înălțime. Geanina, care pe vremuri se numea Varga, acum Ilieș, a postat un mesaj pe rețelele de socializare de ziua lui Patrick. Vedeta i-a făcut o urare emoționantă.

“Eu încă nu realizez cât de repede a trecut timpul și ce copil minunat ai devenit până la vârstă asta! Să-ți păstrezi toată viața sufletul bun și curat, așa cum îl ai de 14 ani! N-am cuvinte să descriu ce simt în momentul asta! Te iubesc… pur și simplu! Al meu, Patrick! La mulți ani! Ești cel mai bun copil din lume! Al meu. #14ani #luckymother #happybirthday #myson #balantamea”, a  scris fericită vedetea de televiziune pe contul personal.

Patrick este pasionat de tenis și de actorie și are o frumoasă relație cu mama sa, dar nu la fel de bine se înțelege și cu tatăl său. Geanina Ilieș este una dintre vedetele care cu mândrie arată cum este viața de mamă singură. Geanina este una dintre cele mai apreciate prezențe feminine de pe sticlă. Vedeta a trecut printr-un divorț în urmă cu câțiva ani, iar despre fostul soț nu se mai aud lucruri în ultimul timp.

Geanina Ilieș trăiește o frumoasă poveste de iubire

De curând a dezvăluit că are o relație de opt ani cu una alt bărbat.„Sunt într-o relaţie de opt ani de zile şi suntem foarte fericiţi aşa. Latura asta a mea afectivă, personală, n-am arătat-o nu pentru că m-aş fi ferit, ci pentru că aşa am decis că e mai bine

El lucrează într-un alt domeniu, n-are legătură cu lumea asta a mea. Chiar fiul meu, Patrick, spunea că e de ajuns o vedetă în familie. Fericirea nu trebuie, neapărat, strigată pe reţelele sociale. Noi ne-am simţit mult mai bine aşa”, a spus Geanina Ilieș, potrivit okmagazine.ro.

Cine este fostul soț al Geaninei Ilieș

Geanina Ilieș a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu un om de afaceri, de care s-a despărțit în anul 2011. Fosta prezentatoare de știri a intrat în atenția presei, după ce a avut mai multe scandaluri cu fostul soț, Irinel Varga.

Cei doi s-au separat cu scandal, după ce afaceristul și-a prins soția înșelându-l cu un alt om de afaceri, Oliver Arghirescu, cel cu care Geanina Ilieș avusese o escapadă la Paris. Irinel a fost furios pe Geanina, i-a luat mașina și s-au despărțit. Irinel a bătut-o în repetate rânduri pe frumoasa prezentatoare.

Surse din apropierea celor doi spuneau, la acea vreme, că fosta prezentatoare Antena 1 s-a refugiat în brațele altui bărbat fiind sătulă de bătăile și infidelitățile soțului ei.

Viața nu a fost însă mereu ușoară pentru frumoasa prezentatoare. S-a căsătorit de tânără, la doar 18 ani, cu Irinel Varga.

Frumoasa Geanina Ilieș este foarte sinceră când vine vorba de familie. Trecută printr-un divorț și nevoită să își crească singură fiul, vedeta a mărturisit că a trecut prin momente dificile, mai ales la vârsta de 21 de ani când a devenit mamă. „A fost dificil pentru mine pentru că eram foarte mică. Nu credeam că o să ajung să fac chestia asta. Dar nu știu cum și nu pot să înțeleg de unde am avut puterea să anticipez ceea ce urma să fie și mi-am dat seama în timp că toată durerea mea de atunci a fost un bine pentru mine și pentru familia mea, pentru copilul meu. Familia mea, mama, tata, frații, au fost alături de mine. Nu am simțit singurătatea, greul”, a mărturisit prezentatoarea.

În final, cei doi au fost nevoiți să păstreze legătura de dragul fiului lor.

La scurt timp după divorțul de Geanina, Irinel Varga a avut probleme cu legea.

n 2013, a fost acuzat de evaziune fiscală și spălare de bani. În același dosar au fost implicați fratele omului de afaceri, Cosmin Varga, dar și alți doi parteneri. Aceștia dețineau o întreagă rețea prin care spălau bani. Astfel, au păcălit statul cu 1,1 milioane de euro. Irinel Varga a fost arestat pentru 29 de zile, dar a săvârșit pedeapsa la domiciliu.

După despărțirea de prezentatoarea de televiziune, Irinel s-a recăsătorit și are și un nou copil.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: