Redactia.ro
Home » Monden » Ce mașină conduce celebrul Petrică Mâțu Stoian. A plătit cash 100.000 de euro pe ea! FOTO

Ce mașină conduce celebrul Petrică Mâțu Stoian. A plătit cash 100.000 de euro pe ea! FOTO

GALERIE FOTO (2) Ce mașină conduce celebrul Petrică Mâțu Stoian. A plătit cash 100.000 de euro pe ea! FOTO

Ce mașină conduce celebrul Petrică Mâțu Stoian. Unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de muzică populară din țară a plătit 80.000 de euro pentru bolidul de lux. 

Ce mașină conduce celebrul Petrică Mâțu Stoian. A plătit cash 80.000 de euro pe ea! FOTO

Ce mașină conduce celebrul Petrică Mâțu Stoian. Artistul este șofer de 20 de ani și are milioane de kilometri parcurși până acum. Înainte de pandemie, cântărețul a dispus de multe oferte de cântare: nunți, botezuri sau alte evenimente. De bani, e lesne de înțeles, nu duce deloc lipsă. Așadar, pe nimeni nu mai miră că circulă pe străzile patriei cu un bolid de lux.

Petrică Mâțu Stoian conduce un Mercedes GLE, fiind ultimul model pe care cântărețul l-a achiziționat și pentru care ar fi plătit nu mai puțin de 100 000 de euro. „Este necesară mașina pentru un artist așa ca mine, iertați-mi lipsa de modestie, dar eu îmi petrec majoritatea timpului în mașină”, a dezvăluit Petrică Mâțu Stoian, potrivit cancan.ro.

Lui Petrică Mâțu Stoian îi place marca Mercedes, dat fiind faptul că este la a patra mașină nemțească. A așteptat trei luni pentru ca bolidul să-i fie livrat, dar a avut noroc, deoarece finul său este dealer de mașini și i-a facilitat achiziția într-un timp mai scurt. De asemenea, un termen scurt le dă Petrică Mâțu Stoian și mașinilor sale: „Când iese din garanție o schimb!”, a declarat artistul, potrivit sursei menționate.

În plan artistic, Petrică Mâțu Stoian este tare ocupat, fiind extrem de solicitat la evenimente. Cei care vor să se bucure de prezența lui trebuie să scoată din buzunar 1500 de euro pe o oră de cântare, iar dacă vine cu acompaniamentul taxa este de 2000 de euro.

Petrică Mâțu Stoian s-a apucat să cultive căpșuni

Cântărețul, în vârstă de 60 de ani, este dornic să se ocupe mai mult de noile sale afaceri decât de viața sa artistică. Petrică Mâţu Stoian își dorește să stea mai departe de scenă şi să ducă o viaţă mai liniştită. De aceea, celebrul interpret de muzică populară ar vrea să se bucure de mai multe vacanţe şi să colinde lumea prin locuri prin care n-a apucat să meargă. Mai mult, moșia în care locuiește acum artistul este una incredibilă, care îi oferă tot confortul de care are nevoie.

”Toată viaţa muzica a fost pe primul plan, acum aş dori să las locul tinerilor şi să mă bucur şi eu mai mult de vacanţe, să mă plimb prin locuri prin care nu am apucat să merg. Eu iubesc ţările arabe şi când mă ridic din pat mă uit către răsărit, nu către apus. Nu am fost în Germania şi nici nu o să ajung vreodată, nu am chemare. Nici în SUA nu am fost. Îmi doresc până şi la Moscova să merg cu trenul, să colind, să ştiu ce este prin lume. Mi-aş dori să văd ce au văzut alţii”, a declarat Petrică Mâţu Stoian.

Artistul este de părere că muzica este un domeniu care te poate ţine pe tuşă, aşa cum s-a întâmplat în pandemie, aşa că şi-a găsit o soluţie de rezervă: s-a făcut fermier. Petrică Mâţu Stoian şi-a dorit să cultive căpşuni în satul său natal, Isverna, în judeţul Mehedinţi, chiar dacă zona nu este tocmai potrivită pentru aşa ceva.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: