Redactia.ro
Home » Știri » Cum arată moșia lui Petrică Mâțu Stoian! Cântărețul s-a apucat să cultive căpșuni

Cum arată moșia lui Petrică Mâțu Stoian! Cântărețul s-a apucat să cultive căpșuni

GALERIE FOTO (4)

Petrică Mâțu Stoian își dorește o viață mai liniștită alături de familie. A lăsat-o mai moale cu muzica și s-a apucat să cultive căpușini! Iată cum arată moșia artistului!

Cum arată moșia lui Petrică Mâțu Stoian

Petrică Mâţu Stoian este unul dintre cei mai apreciați cântăreți de muzică populară din România. Deși are o mulțime de fani, acesta a lasat muzica pe locul doi, iar acum a s-a axat mai mult pe viața lui de familie. Petrică a povestit care sunt planurile lui de viitor și cum a transformat pâmânturile din satul lui natal, Isverna, județul Mehedinți, într-o afacere.

Cântărețul, în vârstă de 60 de ani, este dornic să se ocupe mai mult de noile sale afaceri decât de viața sa artistică. Petrică Mâţu Stoian își dorește să stea mai departe de scenă şi să ducă o viaţă mai liniştită. De aceea, celebrul interpret de muzică populară ar vrea să se bucure de mai multe vacanţe şi să colinde lumea prin locuri prin care n-a apucat să meargă. Mai mult, moșia în care locuiește acum artistul este una incredibilă, care îi oferă tot confortul de care are nevoie.

Cum arată moșia lui Petrică Mâțu Stoian! Cântărețul s-a apucat să cultive căpșuni

”Toată viaţa muzica a fost pe primul plan, acum aş dori să las locul tinerilor şi să mă bucur şi eu mai mult de vacanţe, să mă plimb prin locuri prin care nu am apucat să merg. Eu iubesc ţările arabe şi când mă ridic din pat mă uit către răsărit, nu către apus. Nu am fost în Germania şi nici nu o să ajung vreodată, nu am chemare. Nici în SUA nu am fost. Îmi doresc până şi la Moscova să merg cu trenul, să colind, să ştiu ce este prin lume. Mi-aş dori să văd ce au văzut alţii”, a declarat Petrică Mâţu Stoian.

 Petrică Mâţu Stoian s-a apucat să cultive căpșuni

Artistul este de părere că muzica este un domeniu care te poate ţine pe tuşă, aşa cum s-a întâmplat în pandemie, aşa că şi-a găsit o soluţie de rezervă: s-a făcut fermier. Petrică Mâţu Stoian şi-a dorit să cultive căpşuni în satul său natal, Isverna, în judeţul Mehedinţi, chiar dacă zona nu este tocmai potrivită pentru aşa ceva.

Căpşunile le vinde en-gros, ajutat de o rudă. De afacere se ocupă o nepoată de-a sa, dar oamenii ştiu că fructele se fac pe terenul primit de la părinţi, de cântăreţul de muzică populară.

Cum arată moșia lui Petrică Mâțu Stoian! Cântărețul s-a apucat să cultive căpșuni

”La Isverna este o zonă de munte, unde am casa părintească, iar căpşunile se fac mai greu. Culegem chiar şi în luna septembrie. Părinţii mei au murit, iar de acest lucru (n.r. de afacere) se ocupă o nepoată. I-am spus la un moment dat «hai să punem căpşuni» şi aşa a rămas. La munte, unde atmosfera este mai rece, nu prea se coc în mai, se fac mult mai târziu, după cum spuneam, şi avem chiar şi în septembrie. Le vindem en-gros”, a mai declarat Petrică Mâţu Stoian.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: