Redactia.ro
Home » Monden » Ce maşină conduce Inna? Cât costă BMW-ul cu care se plimbă pe străzile din Bucureşti

Ce maşină conduce Inna? Cât costă BMW-ul cu care se plimbă pe străzile din Bucureşti

Inna

Inna este una dintre artistele cu cel mai mare succes din țara noastră. Aceasta are o mulțime de fani, peste tot în lume, iar datorită lor vedeta reușește să câștige bani frumoși, din concerte sau evenimente private.

Ce mașină conduce Inna. A dat o mică avere pe bolidul de lux

Inna duce un stil de viață demn de o artistă internațională. Are ultimele modele de haine de top de la designeri, dar și o mașină cu mulți cai putere. În caz că v-ați întrebat vreodată ce mașină conduce, de fapt, artista Inna, iată că răspunsul este un autovehicul marca Bmw seria 7.

Un astfel de autoturism nu este deloc ieftin. Un BMW seria 7  poate ajunge și la aproape 100.000 de euro, dacă este achiziționat nou. Are mulți cai putere și iese de fiecare dată cu acest autovehicul prin București.

Ce face Inna când ajunge seara, acasă, după cântări

Inna spune că cel mai mult îi place să urmărească seriale. Atunci când ajunge acasă, după o zi obositoare, doar asta face. Mai mult, ea a dezvăluit și ce serial urmărește acum.

„Eu adorm de fiecare dată seara, uitându-mă la un serial. Dar apuc să văd 10-15 minute. Îmi place să fac asta pentru că nu adorm în povestea mea, ci adorm în povestea altora. E chiar bine să mai uiți uneori de tine. Mă uit acum la Handmaid’s Tale, dar am urmărit și unele seriale în spaniolă”, a spus Inna.

Inna are pasiunea pentru muzică de la mama și bunica ei, care au fost și ele cântărețe.

“Pasiunea pentru muzică cred că mi-a fost insuflată de la mamă, bunică. Și ele erau cântărețe. Bunica era cântăreață în corul bisercii, iar mama de muzică populară și dansatoare. Am trăit într-o familie în care muzica era un element important. Ne trezeam și adormeam cu muzică”, a declarat, recent, Inna.

Cel mai bine e acasă, spune Inna. Ce oraș consideră a fi a doua ei casă

Chiar dacă este faimoasă în toate colțurile țării și chiar în afara granițelor, Inna spune că cel mai bine se simte acasă, adică în țara natală. Totuși, ea are un alt loc special, aproape de inima ei. Este vorba despre Barcelona, unde merge de câte ori are ocazia. Dar dacă stă prea mult acasă, i se face dor de familia ei și de prietenii, așa că revine în țara natală.

„Nu vreau să par naționalistă, dar cel mai bine mă simt acasă. Mă simt fericită atunci când mă întorc și îmi văd familia, când pot să ies cu prietenii mei și când pot să-i salut pe oameni, fără să mi se împleticească limba în gură.

A doua mea casă este Barcelona, unde mă simt foarte bine. Nu mi se întâmplă atât de des să fiu în România și să mi se facă dor de Barcelona, poate doar atunci când vreau să mă odihnesc sau să mă relaxez. În schimb, mi se întâmplă foarte des să fiu în Barcelona și să mi se facă dor de familie, de prieteni”, a dezvăluit cântăreața faimoasă la nivel internațional.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: