Redactia.ro
Home » Monden » Inna, apariție incendiară pe Instagram! A aprins imaginația tuturor bărbaților

Inna, apariție incendiară pe Instagram! A aprins imaginația tuturor bărbaților

Inna

La cei 34 de ani, Inna arată din ce, în ce, mai bine. Artista are o formă de invidiat care poate stârni imaginația tuturor bărbaților. De curând, cântăreața a postat pe Instagram o fotografie în costum de baie, care îi arată trupul de invidiat, iar iubitul ei, rapperul Deliric nu s-a abținut să nu-i comenteze.

Cum arată Inna în costum de baie

Cântăreața a aprins imaginația bărbaților cu ultima fotografie postată pe Instagram. Artista a pozat în costum de baie în timp ce se afla în Dubai, iar trupul de invidiat a atras multe comentarii. Chiar iubitul ei, rapperul Deliric, care se afla cu ea în vacanță, i-a scris: .„Atentie la rechini”, a fost comentariul lui Deliric.

Inna este urmarita pe Instagram de peste 2,9 milioane de fani, iar fotografia postata a strans peste 245 de mii de aprecieri.

Inna și Deliric, poze din vacanță. Cum s-au afișat cei doi artiști

Inna și Deliric  sunt cel mai nou cuplu din showbiz, iar iubirea dintre ei este mare, din câte se poate observa. Cei doi au plecat în Dubai, cu ocazia zilei de ziua artistei, unde petrec momente de neuitat. Inna și Deliric se distrează de minune în cele mai frumoase locuri din Dubai, și feriți de ochii fanilor, aceștia și-au dat frâu liber sentimentelor.

Deși până acum, cei doi nu au publicat nicio fotografie împreună, pe Instastory, îndrăgostiții nu s-au mai ascuns. Rapperul a pus pe instagram o poză incitantă, în care a etichetat-o și pe Inna. La scurt timp, aceasta a continuat jocul iubitului său, și a întrebat: „Stai puțin, cine e acolo?”.

Inna și Deliric formează un cuplu

Deliric, pe numele său real Răzvan Eremia, este un rapper cunoscut, dar și un om de afaceri. Acesta are o afacere pe care a pornit-o cu buget aproape zero. Răzvan deține brandul PORC și FACEM Records, casă de discuri independetă de rap. Deliric s-a apucat de muzică pe vremea când era doar un copil. „Am învățat de unul singur să fac grafică pentru CD-uri, îmi făceam poze… Și pentru că rapperii trebuiau să aibă blugii foarte largi, când eram copil mi-i făceam singur. Am rămas cu visul asta de a face hainele tot eu și am făcut un magazin online, să vând hainele mele. Am pornit cu trei tricouri în 2011 și acum am ajuns undeva le vreo 300 de produse și la un business cu o cifră de afaceri de aproape 1 milion de euro” a spus Deliric.

Loading...