Redactia.ro
Home » Monden » Ce meniu are Alex Bodi în închisoare? Adio, şampanie şi caviar

Ce meniu are Alex Bodi în închisoare? Adio, şampanie şi caviar

Alex Bodi

Alex Bodi ducea o viață de lux până să fie arestat, însă, de acum înainte acesta nu va mai avea parte de același tratament, având în vedere că a ajuns la închisoare. Iată ce meniu va avea acesta în închisoare, dacă va fi găsit vinovat.

Alex Bodi, adio viață de lux. Ce meniu are afaceristul în închisoare

Alex Bodi este obișnuit cu luxul, averea lui nefiind deloc una de neglijat. Acesta își permite orice, are mai multe proprietăți și mașini de lux, care costă sume impresionante, dar odată ajuns în închisoare, acesta este tratat la fel ca orice alt deținut.

Banii nu îi servesc la nimic lui Alex Bodi, atâta timp cât acesta este în închisoare. Astfel, prima dovadă a acestui fapt este că omul de afaceri nu va mai putea mânca felurile alese cu care era obișnuit și cu care se lăuda deseori prin postări pe rețelele de socializare.

Iată ce meniu a avut Alex Bodi în prima noapte pe care a petrecut-o în arest. Omul de afaceri din Mediaș a avut în meniu ciorbă de porc și mâncare de cartofi cu jumări. Restul deținuților, care au probleme de sănătate au mâncat preparate vegetariene și au avut în meniu ciorbă de lgume și orez cu pește.

Totuși, Alex Bodi nu a fost mereu obișnuit cu luxul, după cum reiese chiar din declarațiile făcute de acesta. El nu a avut mereu de toate, uneori niic măcar mâncare.

„Au fost momente când nu aveam ce să mănânc. Am fost pus în multe situații urâte. Am avut o cumpănă, chiar două, ultima a fost mai dificilă, deși crederam că nu o să se mai termine”, a spus Bodi.

Cu ce se ocupa gruparea infracțională din care face parte Alex Bodi

Subiectul acestui grup infracțional era proxenetismul și prostituția, după cum arată procurorii.

„În cele mai multe cazuri, victimele au fost ţinute în imobile închiriate de către liderul grupării, au fost transportate zilnic la locurile unde erau obligate să practice prostituţia, erau permanent controlate/supravegheate, iar sumele de bani erau luate în totalitate de membrii grupării. În urma cercetărilor, s-a stabilit faptul că tinerele au fost exploatate cu precădere în cluburi de noapte sau locaţii închiriate pe teritoriul Germaniei, pe raza oraşelor Berlin, Bonn, Stuttgart şi Frankfurt (Germania), dar şi pe teritoriul altor state europene (Italia, Spania, Marea Britanie, Cehia, Elveţia, Austria). Unele dintre victime au fost vândute altor traficanţi în scopul exploatării, persoanele care le-au preluat primind şi informaţii în legătură cu victima, comportamentul acesteia pe perioada cât a fost exploatată, informaţii despre familie, toate acestea în scopul de a fi şantajată pentru a fi exploatată şi controlată cu mai multă uşurinţă”, arată un comunicat oficial.

Câți ani de pușcărie riscă Alex Bodi dacă va fi găsit vinovat

,,Inițierea sau constituirea unui grup infracțional organizat, aderarea sau sprijinirea, sub orice formă, a unui astfel de grup se pedepsește cu închisoarea de la unu la 5 ani și interzicerea exercitării unor drepturi.

Proxenetismul. Determinarea sau înlesnirea practicării prostituţiei ori obţinerea de foloase patrimoniale de pe urma practicării prostituţiei de către una sau mai multe persoane se pedepseşte cu închisoarea de la 2 la 7 ani şi interzicerea exercitării unor drepturi”, arată Codul Penal.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: