Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Ce mesaj a trimis un client unui restaurant de la care comandase pizza! Angajații au izbucnit în răs: ”Am primit o pizza…”

Ce mesaj a trimis un client unui restaurant de la care comandase pizza! Angajații au izbucnit în răs: ”Am primit o pizza…”

GALERIE FOTO (2) Ce mesaj a trimis un client unui restaurant de la care comandase pizza! Angajații au izbucnit în răs: ”Am primit o pizza...”

Angajații unui restaurant s-au prăpădit de râs în momentul în care un client care comandase o pizza le-a trimis un mesaj. Ce le-a spus clientul?

Ce mesaj a trimis un client unui restaurant de la care comandase pizza! Angajații au izbucnit în răs: ”Am primit o pizza…”

Angajații de la restaurante au contact cu multe persoane care mai de care mai diferite și dacă uneori întâmpina probleme cu persoane deranjate și agresive, se întâmplă să aibă și discuții amuzante cu unii clienți.

Așa se face că, de curând, anagajații unui restaurant s-au amuzat copios atunci când au primit un mesaj de la un client care tocmai comandase de la ei. Tânărul s-a plâns de faptul că a primit o pizza fără nimic pe ea, doar blatul.

Angajatul care a văzut mesajul primit pe Facebook i-a cerut tânărului să facă o fotografie la preparatul pe care îl primise, însă situația s-a rezolvat într-un mod neașteptat. Cum? Ei bine, tânărul și-a dat seama că, de fapt, desfăcuse pizza invers și din această cauză vedea numai blatul, fără ingrediente pe el.

”Bună seara! Aș vrea să fac o reclamație, am primit o pizza doar blat, fără nimic pe ea”, a spus tânărul.

”Bună, pozați vă rog”, a răspuns unul dintre angajații restaurantului.

”S-a rezolvat, am desfăcut invers pizza”, a continuat tânărul, stârnind hohote de râs.

Povestea s-a viralizat în mediul online și a fost distribuită de o mulțime de internauți, care nu s-au putut abține din a face haz de necaz de situația cu pricina.

Un alt client a rămas șocat, după ce a comandat o pizza pepperoni

Atunci când oamenii comanda mâncare la domiciliu, cea mai cumpărată este pizza. Este simplu de mâncat, gustoasă și mereu o alegere bună atunci când nu știi ce să mănânci. Astfel că, un alt client a avut parte de o experiență ciudată după ce și-a comandat o pizza cu pepperoni.

Câțiva tineri înfometați au decis să se răsfețe într-o seară. Curierul a venit la ușa lor, aceștia au luat pizza, dar când au deschis cutia au avut parte de un șoc.

Ochii de vulturi ai clienților au observat un detaliu dubios pe pizza comandată. Și anume modul în care pepperoniul era poziționat pe marginile pizzei. Totul indica mai multe penisuri în miniatură. Majoritatea internauților s-au amuzat teribil, iar unora le-a fost mai dificil să se prindă de la bun început de ”semnele obscene” de pe pizza.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: