Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Ce mesaj i-a transmis Prințesa Diana în ziua nunții Prințului Charles! Aceasta s-a folosit de pantofii ei

Ce mesaj i-a transmis Prințesa Diana în ziua nunții Prințului Charles! Aceasta s-a folosit de pantofii ei

GALERIE FOTO (3) Ce mesaj i-a transmis Prințesa Diana în ziua nunții Prințului Charles! Aceasta s-a folosit de pantofii ei

Prințesa Diana este cunoscută pentru faptul că prin alegerile ei vestimentare transmitea mesaje secrete. Chiar și în ziua nunții, aceasta i-a transmis un mesaj Prințului Charles. Ce i-a arătat aceasta prin pantofii ei?

Ce mesaj i-a transmis Prințesa Diana în ziua nunții Prințului Charles

Ziua nunții este una foarte specială, atât pentru cei care sunt martori la eveniment, dar mai ales pentru cei doi miri. Legământul pe care aceștia îl fac în această zi este unul foarte special, de aceea, de multe ori, oameni aleg să transmită mesaje secrete partenerului prin piesele vestimentare purtate la nuntă.

Ținutele sunt mult mai speciale dacă arată personalitatea celor care le poartă. Prințesa Diana era una dintre acele persoane care transmitea multe mesaje prin piesele vestimentare pe care le purta zilnic. Pentru că nunta cu Prințul Charles a fost un moment foarte important pentru ea, aceasta a decis să-i arate iubirea printr-un gest incredibil.

Ce mesaj i-a transmis Prințesa Diana în ziua nunții Prințului Charles! Multe dintre secretele Prințesei Diana ies la iveală abia acum, la aproape 24 de ani de la moartea acesteia. Însă unul, în special, i-a emoționat pe toți! Se pare că în ziua nunții, aceasta i-a transmis un mesaj celui care i-a devenit soț și tatăl copiilor, scrie Viral Daily News.

În ziua nunții sale, Prințesa Diana a ales să poarte o frumoasă pereche de pantofi cu toc jos, marca Clive Shilton, acoperiți de 542 paiete și 132 de perle. Desigur, nu toată lumea își poate permite o asemenea extravaganță, dar ea a adăugat un detaliu personal acestei perechi de pantofi, ceva ce poate face oricine.

Ce mesaj i-a transmis Prințesa Diana în ziua nunții Prințului Charles! Aceasta s-a folosit de pantofii ei

Ce mesaj i-a transmis Prințesa Diana în ziua nunții Prințului Charles! Prințesa a vrut ca pe talpa pantofilor să fie gravate inițiala ei, alături de cea a viitorului ei soț, totul cu o inimă în mijloc. Mai mult, Diana a fost atât de atentă cu Prințul Charles încât a decis să se încalțe cu pantofi cu toc jos.

”Era o fată foarte timidă, dulce și cu ochii surâzători. Marea ei grijă era să nu pară mai înaltă decât Prințul Charles, și, pentru că ea era foarte înaltă, 1,78 m, pantofii pe care i-a ales trebuiau să aibă toc jos”, a povestit Shilton, creatorul pantofilor.

Ce mesaj i-a transmis Prințesa Diana în ziua nunții Prințului Charles! Aceasta s-a folosit de pantofii ei

De asemenea, Shilton a mai povestit și că i-au trebuit șase luni să creeze pantofii de nuntă ai prințesei, de la început și până la varianta finală.

Prințesa Diana nu mai voia să se mărite cu Prințul Charles

Într-o serie de înregitrări publicate în trecut, prinţesa dezvăluia că Charles i-a spus că nu poate fi singurul Prinţ de Wales care să nu aibă amantă. Cu adevărat surprinzător a fost răspunsul Reginei Elisabeta a II-a atunci când Diana i s-a confesat cu privire la infidelitatea soțului ei.

M-am dus la ea, plângând şi am întrebat-o ce să fac”, a povestit Diana. Însă nu i-a dat răspunsul aşteptat, ci a rostit patru cuvinte: ”Charles nu are vindecare”.

Recent, un apropiat al Prințesei Diana a venit să confirme această situație și a dezvăluit că aceasta n-ar mai fi vrut de la bun început să se mărite cu Charles când și-a dat seama ce fel de bărbat este. Astrologul Prințesei Diana, Penny Thornton, cel care a și dezvăluit de ce aceasta nu și-ar mai fi dorit să se mărite cu Prințul Charles.

”Unul dintre cele mai șocante lucruri pe care Diana mi le-a zis a fost faptul că, cu o seară înainte de nuntă, Charles i-a spus că nu o iubește. Cred că el nu a vrut să meargă la nuntă pe o premisă falsă. A fost devastator pentru Diana. Nu a vrut să participe la nuntă în acel moment. S-a gândit să nu meargă la nuntă”, a spus astrologul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: